Зрази з учорашнього картопляного пюре: дуже просте приготування
Головний інгредієнт буде готовим заздалегідь

Фото: pexels
Картопляне пюре часто не з’їдається одразу, а наступного дня воно вже не дуже смачне. Тож самий раз приготувати з нього смачні зрази. Начинку можна брати будь-яку.
Що треба:
- картопляне пюре - 700 г;
- яйце - 1 шт;
- борошно - 3 стол. л.;
- фарш - 400 г;
- цибуля - 1 шт;
- морква - 1 шт;
- часник - 1 зубч;
- соняшникова олія - 20 г;
- сіль, спеції за смаком.
Приготування:
У пюре вбийте яйце і вмішайте туди борошно. Добре перемішайте. За потреби можна додати ще борошно.
Помийте та почистіть овочі. Цибулю дрібно поріжте, моркву натріть на крупній тертці, часник пропустіть через прес. Обсмажуйте начинку 2-3 хвилини на гарячій сковороді з олією. Фарш посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть у сковорідку й обсмажуйте все разом ще 15 хвилин.
Мокрими руками сформуйте коржі з картоплі та викладіть у центр м'ясну начинку. Заліпіть краї та сформуйте приплюснуті зрази. Обваляйте їх у борошні. Готуйте страву з картопляного пюре на пательні з олією на невеликому вогні по 5 хвилин з кожного боку.
Раніше ми писали про те, як приготувати французький цибулевий соус.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!