ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

М'ясний шедевр: рулет з вирізки з сирною начинкою

Рецепти 19:14 - 25 січня 2025

Це не тільки смачно, а й дуже просто приготувати, і вам точно захочеться повторити цей рецепт знову

М'ясний шедевр: рулет з вирізки з сирною начинкою

Рулет із вирізки з сирною начинкою/Фото: AI

Домашній рулет з вирізки – це ідеальна страва для святкового столу або звичайного вечора, коли хочеться побалувати себе чимось смачним і ситним. Завдяки ніжному м'ясу, сиру та бекону, він виходить дуже соковитим і ароматним.

Інгредієнти:

  • 1,5-2 кг свіжої вирізки.
  • Сіль, паприка, перець, спеції для м’яса.
  • 4 зубчики часнику.
  • 2 плавлені сирки.
  • 100 г бекону.
  • 4 ст. ложки аджики.
  • 100 г твердого сиру.

Процес приготування:

  1. Розрізаємо м’ясо, як показано у відео, трошки відбиваємо і робимо невеликі надрізи.
  2. Посипаємо м'ясо спеціями, видавлюємо часник і добре втираємо суміш в м'ясо. Ставимо його в холодильник на годину, щоб промаринувалося.
  3. Натираємо плавлений сир, викладаємо на м’ясо бекон, аджику і твердий сир. Скручуємо м'ясо у рулет, обв'язуємо ниткою, загортаємо у фольгу і випікаємо в розігрітій духовці при температурі 160-170°C протягом 2 годин. Потім знімаємо фольгу, підвищуємо температуру до 200°C і випікаємо ще 15-20 хвилин для золотистої скоринки.
  4. Даємо рулету охолонути, і можна насолоджуватися.

Смачний рецепт рулету зі слабосолоної скумбрії, від якої всі будуть у захваті.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин