М'ясний шедевр: рулет з вирізки з сирною начинкою
Це не тільки смачно, а й дуже просто приготувати, і вам точно захочеться повторити цей рецепт знову

Рулет із вирізки з сирною начинкою/Фото: AI
Домашній рулет з вирізки – це ідеальна страва для святкового столу або звичайного вечора, коли хочеться побалувати себе чимось смачним і ситним. Завдяки ніжному м'ясу, сиру та бекону, він виходить дуже соковитим і ароматним.
Інгредієнти:
- 1,5-2 кг свіжої вирізки.
- Сіль, паприка, перець, спеції для м’яса.
- 4 зубчики часнику.
- 2 плавлені сирки.
- 100 г бекону.
- 4 ст. ложки аджики.
- 100 г твердого сиру.
Процес приготування:
- Розрізаємо м’ясо, як показано у відео, трошки відбиваємо і робимо невеликі надрізи.
- Посипаємо м'ясо спеціями, видавлюємо часник і добре втираємо суміш в м'ясо. Ставимо його в холодильник на годину, щоб промаринувалося.
- Натираємо плавлений сир, викладаємо на м’ясо бекон, аджику і твердий сир. Скручуємо м'ясо у рулет, обв'язуємо ниткою, загортаємо у фольгу і випікаємо в розігрітій духовці при температурі 160-170°C протягом 2 годин. Потім знімаємо фольгу, підвищуємо температуру до 200°C і випікаємо ще 15-20 хвилин для золотистої скоринки.
- Даємо рулету охолонути, і можна насолоджуватися.
Смачний рецепт рулету зі слабосолоної скумбрії, від якої всі будуть у захваті.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні