ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ніжніше не придумати: готуємо сирні кульки у фритюрі

Рецепти 11:30 - 01 лютого 2025

Сир дуже ніжний, а завдяки паніруванню страва отримує чудову хрустку скоринку

Ніжніше не придумати: готуємо сирні кульки у фритюрі

Сирні кульки у фритюрі/Фото: espreso

Пропонуємо вашій увазі покроковий рецепт цього домашнього частування, яке зробить ваше чаювання особливо приємним.

Інгредієнти:

  • Сир будь-якої жирності — 250 г
  • Великі яйця — 2 шт.
  • Борошно пшеничне — 250 г
  • Розпушувач тіста — 1 ч. л
  • Сіль — дрібка
  • Цукор — 100 г
  • Рослинна олія без запаху — 400 мл
  • Цукрова пудра — для оформлення

Приготування:

Просійте борошно, з'єднайте його з розпушувачем і сіллю. В окремій глибокій мисці розбийте яйця, додайте цукор і збивайте до отримання пишної білої маси.

Потім вмішайте в яєчну суміш сир. Якщо сир занадто сухий і розсипчастий, попередньо протріть його через сито. Далі, додавайте борошно порціями, ретельно перемішуючи.

Замісіть м'яке і щільне тісто. Відділіть невеликі частини від тіста і сформуйте з них кульки, розміром з волоський горіх. Влийте олію в каструлю і розігрівайте її протягом 5-10 хвилин на середньому вогні до температури близько 160 градусів.

Опустіть у гарячу олію кілька кульок: не завантажуйте занадто багато, кульки повинні вільно плавати. Смажте їх до золотистої скоринки, потім виймайте і викладайте на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.

Повторюйте процес, поки тісто не закінчиться. Після того, як десерт трохи охолоне, посипте його цукровою пудрою.

Ідеальне доповнення до будь-якого гарніру: рецепт неймовірного філе у вершково-томатному соусі

Джерело: Ukr.Media

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин