Так гриби ви ще не готували: апетитні фаршировані печериці
Для цієї страви рекомендується вибирати гриби однакового розміру

Фаршировані м'ясом печериці/Фото: pixabay
Це смачне закушування стане чудовим доповненням до будь-якого святкового столу і готується швидко, не потребуючи багато часу. Воно зникне з тарілки першим!
Інгредієнти
- фарш м'ясний - 500 г
- зелень - 1 ст. л.
- паприка солодка - 1/2 ч. л.
- печериці - 1 кг
- сир твердий - 100 г
- сіль, перець - за смаком
- олія
Процес приготування:
- Печериці добре промити та обережно видалити ніжки. Викласти гриби на деко, змащене олією.
- Фарш змішати з приправами та зеленню, а потім сформувати кульки однакового розміру.
- Покласти їх у капелюшки грибів і запікати за температури 180 градусів близько 25 хвилин.
- Наприкінці посипати тертим сиром і запікати ще кілька хвилин до золотистої скоринки.
Швидка вечеря на всю сім'ю: найпростіший рецепт смачнючої пасти
Джерело:
tsn.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні