Неймовірне тірамісу без яєць: новий погляд на класичний десерт
Найпростіший і найсмачніший десерт, який тільки можна приготувати!

Тірамісу без яєць/Фото: AI
Тірамісу — це один із найпопулярніших і водночас найпростіших десертів, який завоював серця багатьох гурманів по всьому світу. Його ніжний кремовий смак, поєднаний з ароматною кавою та легким шаром какао, створює неперевершену смакову гармонію. У цьому рецепті ми пропонуємо зробити тірамісу без яєць, що робить його не тільки смачним, але й більш легким у приготуванні. І все, що вам потрібно — це кілька простих інгредієнтів і трохи терпіння!
Інгредієнти:
- Кава 300-400 мл.
- Вершки 500 г (33%).
- Цукрова пудра 170 г.
- Маскарпоне 500 г.
- Печиво савоярді 400 г.
- Лікер 50 мл.
- Какао для посипки.
Приготування:
- Збиваємо маскарпоне з вершками та цукровою пудрою до твердих піків. Додаємо лікер і за бажанням трохи ароматного масла (у мене ванільне). Варимо каву — я використовувала 2 порції американо.
- Беремо форму, обмочуємо печиво в каву, даємо стекти зайвій рідині і викладаємо в форму. Зверху кладемо шар крему, потім ще один шар печива та крему.
- Даємо настоятись кілька годин у холодильнику, посипаємо какао і насолоджуємось!
Найніжніші кекси на кефірі з шоколадом: рецепт точно збережете.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні