Окраса будь-якого столу: яєчно-сирний рулет
Готується достатньо просто

Окраса будь-якого столу: яєчно-сирний рулет / Фото: скриншот з відео
Дуже важливо обрати гарний пергамент для запікання. Від нього залежить половина справи.
Вам знадобиться:
- 5 яєць
- 100 г твердого сиру (натерти на дрібну терку)
- 120 г сметани
- 0,5 ч. л італійських трав
- сіль та перець на смак
- 4 шт плавлених вершкових сирочків
- 4 зубці часнику
- 2 ст. л майонезу
- невеликий пучок нарізаного кропу
Спосіб приготування:
- Нагрійте духовку до 180 градусів у режимі верх-низ з конвекцією. У миску вбийте яйця, додайте сіль, перець, італійські трави та перемішайте до обʼєднання. Потім додайте сметану та натертий сир і перемішайте.
- На деко викладіть лист пергаменту. Вилийте яєчно-сирну масу, розподіліть по пергаменту, формуючи рівний прямокутник.
- Поставте випікатись на 10 хвилин в духовку. Діставайте по готовності.
- На робочу поверхню покладіть ще один лист пергаменту. Переверніть на нього корж та зніміть пергамент, з яким запікали страву. Залиште охолоджуватись.
- Для начинки натріть плавлений сирочок та часник на дрібній терці. Додайте дрібно нарізаний кріп, майонез та перець. Перемішайте.
- Начинку розподіліть по поверхні яєчно-сирного коржа, а потім скрутіть рулет.
- Зафіксуйте його пергаментом та поставте у холодильник на 30-40 хвилин. Після цього наріжте на порційні шматочки.
Нещодавно ми ділилися рецептом бананового печива з шоколадними дропсами.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні