ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Окраса будь-якого столу: яєчно-сирний рулет

Рецепти 11:24 - 26 лютого 2025

Готується достатньо просто

Окраса будь-якого столу: яєчно-сирний рулет

Окраса будь-якого столу: яєчно-сирний рулет / Фото: скриншот з відео

Дуже важливо обрати гарний пергамент для запікання. Від нього залежить половина справи.

Вам знадобиться:

  • 5 яєць
  • 100 г твердого сиру (натерти на дрібну терку)
  • 120 г сметани
  • 0,5 ч. л італійських трав
  • сіль та перець на смак
  • 4 шт плавлених вершкових сирочків
  • 4 зубці часнику
  • 2 ст. л майонезу
  • невеликий пучок нарізаного кропу

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте духовку до 180 градусів у режимі верх-низ з конвекцією. У миску вбийте яйця, додайте сіль, перець, італійські трави та перемішайте до обʼєднання. Потім додайте сметану та натертий сир і перемішайте.
  2. На деко викладіть лист пергаменту. Вилийте яєчно-сирну масу, розподіліть по пергаменту, формуючи рівний прямокутник.
  3. Поставте випікатись на 10 хвилин в духовку. Діставайте по готовності.
  4. На робочу поверхню покладіть ще один лист пергаменту. Переверніть на нього корж та зніміть пергамент, з яким запікали страву. Залиште охолоджуватись.
  5. Для начинки натріть плавлений сирочок та часник на дрібній терці. Додайте дрібно нарізаний кріп, майонез та перець. Перемішайте.
  6. Начинку розподіліть по поверхні яєчно-сирного коржа, а потім скрутіть рулет.
  7. Зафіксуйте його пергаментом та поставте у холодильник на 30-40 хвилин. Після цього наріжте на порційні шматочки.

Нещодавно ми ділилися рецептом бананового печива з шоколадними дропсами.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин