Шпинатні млинці з сиром та лососем: смачно та яскраво
Покроковий рецепт приготування Шпинатні млинці з сиром та лососем

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Шпинатні млинці з сиром та лососем. Супер смачна і яскрава закуска, зберігайте і готуйте. Можна готувати зі свіжого шпинату, і з замороженого також.
Що треба:
- шпинат - 110 г;
- молоко - 250 мл;
- вода - 250 мл;
- яйця - 2 шт;
- борошно - 250 г;
- олія - 2 ст.л;
- сіль - дрібка
Для начинки:
- вершковий сир
- лосось (шматочками)
Приготування:
До промитих листків шпинату додати воду і проблендерити в однорідну масу. Додати яйця, молоко, просіяне борошно, сіль та олію і перемішати до однорідності або ж перебити ще раз блендером. Відставити на 30 хв і тоді смажити на антипригарній сковорідці з обох сторін.
Помастити млинець вершковим сиром і викласти рибу. Завернути за вашим бажанням. Це гарно і дуже смачно.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!