ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Неймовірно пухкі булочки з вишнями

Рецепти 11:30 - 01 березня 2025

Така випічка підкорить кожного, хто її спробує

Неймовірно пухкі булочки з вишнями

Булочки з вишнями/Фото: скрін

Пропонуємо вам приготувати надзвичайно смачні та соковиті булочки з вишнями. Така випічка підкорить кожного, хто її спробує. Неймовірний смак, дивовижний аромат та надзвичайно красивий вигляд роблять ці булочки ідеальними.

Інгредієнти:

  • дріжджі
  • борошно 1 кг
  • цукор 180 г.
  • тепле молоко 450 мл.
  • яйця 3 шт.
  • розтоплене вершкове масло 100 г.
  • жовток для змащування

До теплого молока додаємо дріжджі й добре розчиняємо.

Потім додаємо цукор, яйця, масло розтоплене та всипаємо поступово борошно.

Замішуємо мʼяке тісто та залишаємо тісто в теплі, мінімум на 1 год.

Начинка:

  • вишні 500 г.
  • крохмаль 50 г.
  • цукор 100 г.

Штрейзель:вершкове масло 40 г + цукор 70 г + борошно 70 г.

Все це обʼєднуємо та варимо на вогні постійно помішуючи до загустіння. Залишаємо охолонути.

Коли тісто піднялось, відщипуємо та формуємо кульки. Розкатуємо і викладаємо начинку.

Викладаємо булки на деко застелене пергаментом та залишаємо ще на 30 хв, щоб вони піднялись.

Змащуємо жовтком, посипаємо штрейзелем та випікаємо 20-30 хв при температурі 180 градусів.

Готуватимете тільки так: найсмачніше м'ясо по-французьки

Джерело: diali_cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин