Неймовірно пухкі булочки з вишнями
Така випічка підкорить кожного, хто її спробує

Булочки з вишнями/Фото: скрін
Пропонуємо вам приготувати надзвичайно смачні та соковиті булочки з вишнями. Така випічка підкорить кожного, хто її спробує. Неймовірний смак, дивовижний аромат та надзвичайно красивий вигляд роблять ці булочки ідеальними.
Інгредієнти:
- дріжджі
- борошно 1 кг
- цукор 180 г.
- тепле молоко 450 мл.
- яйця 3 шт.
- розтоплене вершкове масло 100 г.
- жовток для змащування
До теплого молока додаємо дріжджі й добре розчиняємо.
Потім додаємо цукор, яйця, масло розтоплене та всипаємо поступово борошно.
Замішуємо мʼяке тісто та залишаємо тісто в теплі, мінімум на 1 год.
Начинка:
- вишні 500 г.
- крохмаль 50 г.
- цукор 100 г.
Штрейзель:вершкове масло 40 г + цукор 70 г + борошно 70 г.
Все це обʼєднуємо та варимо на вогні постійно помішуючи до загустіння. Залишаємо охолонути.
Коли тісто піднялось, відщипуємо та формуємо кульки. Розкатуємо і викладаємо начинку.
Викладаємо булки на деко застелене пергаментом та залишаємо ще на 30 хв, щоб вони піднялись.
Змащуємо жовтком, посипаємо штрейзелем та випікаємо 20-30 хв при температурі 180 градусів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!