Приготуються самі: рецепт індичих котлет з моцарелою
Ще одна варіація смачних котлеток

Приготовятся сами: рецепт индюшиных котлет с моцареллой / Фото: скриншот з відео
Не перетримайте м'ясо у духовці, щоб воно залишилось соковитим.
Вам знадобиться:
- 800 г індичого фаршу
- 150 г моцарели
- 2 яйця
- 1 цибуля
- 120-150 г панірувальних сухарів
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів (режим верх-низ плюс конвекція).
- До індичого фаршу додайте яйця, натерту на дрібну терку цибулю (якщо багато соку, цибулю краще віджати), сіль та перець. Все гарно перемішайте. Котлетний фарш може бути дещо рідким, це нормально.
- Наріжте моцарелу брусочками. Мокрими руками візьміть порцію фаршу, вкладіть шматочок моцарели та сформуйте котлету.
- Обсипте котлету з усіх сторін панірувальними сухарями та викладіть на деко, застелене пергаментом. Так повторіть з усім фаршем та сиром.
- Ставте запікатись в духовку на 15-20 хвилин. За цей час котлета приготується, сир всередині розплавиться та сформується апетитна, румʼяна скоринка.
Нещодавно ми ділилися рецептом заварних сирних млинців.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні