Рецепт найпишніших рибних котлет
Вони стануть чудовим доповненням до картопляного пюре, овочів або навіть просто до шматочка свіжого хліба

Найпишніші рибні котлети/Фото: istockphoto
Ці рибні котлети — справжня знахідка! Вони виходять високими, ніжними, соковитими і дуже смачними.
Інгредієнти:
- Рибне філе — 300-400 г
- Яйце варене — 1 шт.
- Яйце сире — 1 шт.
- Сира картопля — 1 шт.
- Сухий хліб або сухарики — 2-3 скибочки
- Сало — 50 г (можна зменшити або не додавати)
- Сіль, перець — за смаком
- Крижана вода або коньяк — 40 мл
- Борошно або панірувальні сухарі
- Олія для смаження
Приготування:
Приготування фаршу:
- Рибу та цибулю подрібнити в м'ясорубці (краще двічі) або у блендері.
- Додати варене яйце, натерту картоплю, сіль і перець.
- Сухий хліб або сухарики подрібнити в крихту та додати у фарш.
- Додати шматочок сала (за бажанням).
- Влити крижану воду або коньяк.
Замішування фаршу:
- Додати сире яйце, добре вимішати фарш до однорідної маси.
- Фарш має бути пружним і добре тримати форму.
- Дати йому настоятися 15-20 хвилин, щоб сухарики ввібрали вологу.
Формування та смаження котлет:
- Сформувати котлети, обваляти у борошні або сухарях.
- Викласти на розігріту сковороду з олією та обсмажити на середньому вогні до золотистої скоринки.
- Другий бік краще смажити під кришкою.
Надзвичайно смачно: готуємо рулет із шоколадних млинців з сиром та вишнями
Джерело:
Ukr.Media
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні