Наваристий та смачний: рецепт супу з куркою та яєчною локшиною
Буде до вподоби всій родині

Наваристий та смачний: рецепт супу з куркою та яєчною локшиною / Фото: скриншот з відео
Головне в супі – наваристий та смачний бульйон.
Вам знадобиться:
- 2 стегна курки
- 1 середня морква
- 2 яйця
- 100 г сухих мілких макаронів
- 2 зубці часнику
- лавровий листок
- сіль та перець на смак
- дрібно нарізана зелень для подачі
Спосіб приготування:
- Покладіть стегно курки в каструлю, залийте водою та варіть півтори-дві години. Варіть на низькому нагріві, знімайте піну за потреби.
- Зваріть макарони до готовності по інструкції на упаковці. Злийте з них воду.
- Поріжте цибулю та моркву дрібним кубиком та обсмажте на невеликій кількості олії до золотистості.
- М'ясо дістаньте з бульйону. Зніміть шкірку та відділіть кістки.
- Поверніть м'ясо в суп і додайте засмажку. Додайте також часник, який попередньо роздавіть тупою стороною ножа. Після додайте сіль, перець та лавровий лист.
- Для яєчної локшини розбийте в ємність яйця, додайте трішки солі та збийте. Обсмажте на розігрітій та трохи змащеній олією сковорідці. Налийте тонкий млинець на сковорідку, а коли верх почне зхвачуватись, закрутіть млинець в рулетик. Наріжте рулетики на товсті смужки.
- Яєчну локшину додайте до супу, дайте покипіти хвилину та вимкніть вогонь. Перед подачею дайте супу настоятись 5-10 хвилин.
- Подавайте суп з порізаною зеленню та вареними макаронами.
Нещодавно ми ділились рецептом найпишніших рибних котлет.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні