Запіканка з мʼясом на обід чи вечерю: смачно та швидко
Покроковий рецепт приготування Запіканка з мʼясом на обід чи вечерю

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Запіканка з мʼясом на обід чи вечерю. Неймовірна, смачна страва і готується дуже швидко.
Що треба:
- картопля - 1,5 кг;
- масло - 30 г;
- молоко - 100 мл;
- мʼясо тушковане - 525 г;
- сир моцарелла/сулугуні - 180 г;
- цибуля - 1 шт;
- морква - 1 шт;
- олія для смаження;
- сіль - за смаком.
Приготування:
Відварити картоплю до готовності, розтовкти з маслом і молоком або можна сміливо брати вчорашнє пюре.
Викладаємо в форму пюре, розрівнюємо і поверх кладемо посмажені на олії цибулю з морквою.
Наступний шар це мясний. Беремо тушковане мʼясо.
Поверх тушкованого мʼяса ще додаю трішки картоплі і все закриваю потертим сиром що гарно плавиться. Ставимо в розігріту духовку при 180 градусах на 20-30 хв до розплавлення сиру. Смачного.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!