Надзвичайно ніжні відбивні: в чому секрет
Чудовий рецепт популярної страви

Фото: pexels
Відбивні найкраще смакують, коли вони ніжні. Досвідчені кулінари знають, як це зробити. Сьогодні навчитеся і ви.
Деталі
За порадою кулінарів із багаторічним стажем, м’ясо після відбивання потрібно залити одним спеціальним складом і залишити його в такому вигляді на всю ніч у холодильнику. Для заливки м’яса необхідно взяти половину склянки молока та одне куряче яйце. Зазначені вище продукти рекомендується збити, додавши трохи солі та будь-яких улюблених спецій. Робити це краще за допомогою вінчика.
За словами експертів, м’ясо, вимочене в такій заливці перед обсмажуванням, вийде неймовірно м’яким і ніжним. Сподобається всім. Такі відбивні добре подавати з картоплею, рисом або овочами.
Раніше ми писали, як приготувати смачну підливу з куркою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!