ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Десерт, від якого перехоплює подих: готуємо штрудель з вишнями

Рецепти 18:27 - 06 березня 2025

Штрудель за цим рецептом виходить хрустким та дуже соковитим

Десерт, від якого перехоплює подих: готуємо штрудель з вишнями

Відеорецепт штруделя з вишнями / Фото: azerbaijan_stockers/Freepik

На вулиці вже весна, а тому і на столі мають бути справжні весняні солодощі. Як на рахунок вишневого штруделя? Хоч ще немає свіжих ягід, пропонуємо взяти заморожені і переглянути новий відеорецепт від фуд-блогерки polli_cooking.

Деталі

Отже, вам знадобиться:

  • 400 г замороженої вишні
  • 2-3 ст.л. цукру
  • 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю
  • 5 листів тіста філло
  • 50-70 г вершкового масла або олії (можна замінити на рослинну олію)
  • 1 яйце або будь-яка рослинна олія для змащування

Спосіб приготування:

  1. До вишень додаємо цукор та крохмаль, проварюємо на середньому вогні до загущення, постійно помішуючи.
  2. На пергамент викладаємо лист тіста філло та змащуємо розтопленим вершковим маслом або олією. Повторюємо так з кожним шаром, окрім останнього.
  3. Викладаємо вишні та загортаємо штрудель, але не надто щільно, щоб він не тріснув під час випікання, змащуємо штрудель яйцем.
  4. Випікаємо у розігрітій до 180°C духовці 20-30 хвилин до золотистої скоринки.
  5. Охолоджуємо та подаємо з цукровою пудрою!

Також ми ділилися рецептом сосисок в лаваші.

Джерело: polli_cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин