Десерт, від якого перехоплює подих: готуємо штрудель з вишнями
Штрудель за цим рецептом виходить хрустким та дуже соковитим

Відеорецепт штруделя з вишнями / Фото: azerbaijan_stockers/Freepik
На вулиці вже весна, а тому і на столі мають бути справжні весняні солодощі. Як на рахунок вишневого штруделя? Хоч ще немає свіжих ягід, пропонуємо взяти заморожені і переглянути новий відеорецепт від фуд-блогерки polli_cooking.
Деталі
Отже, вам знадобиться:
- 400 г замороженої вишні
- 2-3 ст.л. цукру
- 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю
- 5 листів тіста філло
- 50-70 г вершкового масла або олії (можна замінити на рослинну олію)
- 1 яйце або будь-яка рослинна олія для змащування
Спосіб приготування:
- До вишень додаємо цукор та крохмаль, проварюємо на середньому вогні до загущення, постійно помішуючи.
- На пергамент викладаємо лист тіста філло та змащуємо розтопленим вершковим маслом або олією. Повторюємо так з кожним шаром, окрім останнього.
- Викладаємо вишні та загортаємо штрудель, але не надто щільно, щоб він не тріснув під час випікання, змащуємо штрудель яйцем.
- Випікаємо у розігрітій до 180°C духовці 20-30 хвилин до золотистої скоринки.
- Охолоджуємо та подаємо з цукровою пудрою!
Також ми ділилися рецептом сосисок в лаваші.
Джерело:
polli_cooking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні