ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як приготувати сирники з грушею і кукурудзяним борошном

Рецепти 13:00 - 08 березня 2025

Як правило, сирники роблять солодкими і подають на десерт або як основну страву на сніданок, полуденок або вечерю

Фото: Freepik

Фото: Freepik

Сирники готувати просто, але є свої хитрощі: спочатку сир потрібно протерти через сито завдяки цьому в масі не залишаться грудочки і вона буде еластичною, а сирники вийдуть пухкими.

Сир краще використовувати з низьким вмістом жиру або взагалі знежирений: зручніше змішувати з іншими інгредієнтами.

Муки багато не потрібно, інакше сирники будуть "гумовими"

Інгредієнти

  • Сир 9% – 400 г
  • Сирна маса – 200 г
  • Борошно кукурудзяне – 1 ст.
  • Яйця – 2 шт.
  • Груші свіжі чи в'ялені – 100 г
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Сіль – 1/4 ч.л.

Спосіб приготування

  1. Розминаємо виделкою сир, сирну масу, яйця, сіль і цукор. Додаємо борошно і замішуємо тісто так, щоб з нього можна було сформувати сирники.
  2. Груші ріжемо на невеликі шматочки і додаємо в тісто.
  3. Столовою ложкою беремо тісто, і, обвалявши його в кукурудзяній муці, формуємо круглі плоскі сирники.
  4. Обсмажуємо їх на пательні з рослинною олією.

Подаємо сирники зі сметаною і малиновим варенням.

Також вам сподобається запечена вівсянка з абрикосовою начинкою.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин