Як приготувати сирники з грушею і кукурудзяним борошном
Як правило, сирники роблять солодкими і подають на десерт або як основну страву на сніданок, полуденок або вечерю

Фото: Freepik
Сирники готувати просто, але є свої хитрощі: спочатку сир потрібно протерти через сито завдяки цьому в масі не залишаться грудочки і вона буде еластичною, а сирники вийдуть пухкими.
Сир краще використовувати з низьким вмістом жиру або взагалі знежирений: зручніше змішувати з іншими інгредієнтами.
Муки багато не потрібно, інакше сирники будуть "гумовими"
Інгредієнти
- Сир 9% – 400 г
- Сирна маса – 200 г
- Борошно кукурудзяне – 1 ст.
- Яйця – 2 шт.
- Груші свіжі чи в'ялені – 100 г
- Цукор – 1 ст.л.
- Сіль – 1/4 ч.л.
Спосіб приготування
- Розминаємо виделкою сир, сирну масу, яйця, сіль і цукор. Додаємо борошно і замішуємо тісто так, щоб з нього можна було сформувати сирники.
- Груші ріжемо на невеликі шматочки і додаємо в тісто.
- Столовою ложкою беремо тісто, і, обвалявши його в кукурудзяній муці, формуємо круглі плоскі сирники.
- Обсмажуємо їх на пательні з рослинною олією.
Подаємо сирники зі сметаною і малиновим варенням.
Також вам сподобається запечена вівсянка з абрикосовою начинкою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні