На роботу, на перекус чи сніданок: паніні з фаршем та моцарелою
Покроковий рецепт неймовірно смачного і поживного перекусу

Паніні з фаршем та моцарелою / Фото: Instagram Іриска Дімітрова
Цей рецепт підійде вам, якщо ви бажаєте урізноманітнити меню чи здивувати рідних. Ним поділилась фудблогерка Іриска Дімітрова.
Інгредієнти на 4 порції:
- 4 чіабати
- 200 г моцарели
- 1 червона цибулина
- Томатний соус:
- 1-2 ст л олії
- 4-5 зубчиків часнику
- 450 г томатів у власному соці
- сіль, перець за смаком
- сушений базилік, орегано, паприка
- 1 ч л цукру
Начинка:
- 1-2 ст л олії
- 500 г телячого фарша
- 2 ст л томатного соуса
- сіль, перець за смаком
Маринад для цибулі:
- 2 ст л оцту
- 1 ч л солі
- 1 ч л цукру
- 0,5 скл води
Приготування:
- Для приготування томатного соусу часник обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо томати у власному соці, сіль, перець, цукор і спеції за смаком. Перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин. Даємо трішки охолонути і перебиваємо в блендері до однорідної консистенції.
- Для начинки на невеликій кількості олії обсмажуємо телячій або яловичий фарш. Додаємо сіль, чорний перець, пару ложок томатного соусу і тушкуємо до готовності.
- Маринуємо цибулю. В мисці змішуємо оцет, сіль, цукор і воду. Перекладаємо туди нарізану півкільцями цибулю і залишаємо на 30 хвилин.
- Чіабату розрізаємо вздовж на 2 частини. Кожну половинку змащуємо томатним соусом. На одну половину чіабати викладаємо фарш, мариновану цибулю, моцарелу і посипаємо зеленню. Накриваємо другою половинкою і підсмажуємо до золотистої скоринки у мультимейкері з пластиною “Гриль”.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом гарбузового чизкейку у мультиварці.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні