ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

На роботу, на перекус чи сніданок: паніні з фаршем та моцарелою

Рецепти 10:10 - 09 березня 2025

Покроковий рецепт неймовірно смачного і поживного перекусу

Паніні з фаршем та моцарелою

Паніні з фаршем та моцарелою / Фото: Instagram Іриска Дімітрова

Цей рецепт підійде вам, якщо ви бажаєте урізноманітнити меню чи здивувати рідних. Ним поділилась фудблогерка Іриска Дімітрова.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 4 чіабати
  • 200 г моцарели
  • 1 червона цибулина
  • Томатний соус:
  • 1-2 ст л олії
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 450 г томатів у власному соці
  • сіль, перець за смаком
  • сушений базилік, орегано, паприка
  • 1 ч л цукру

Начинка:

  • 1-2 ст л олії
  • 500 г телячого фарша
  • 2 ст л томатного соуса
  • сіль, перець за смаком

Маринад для цибулі:

  • 2 ст л оцту
  • 1 ч л солі
  • 1 ч л цукру
  • 0,5 скл води

Приготування:

  1. Для приготування томатного соусу часник обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо томати у власному соці, сіль, перець, цукор і спеції за смаком. Перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин. Даємо трішки охолонути і перебиваємо в блендері до однорідної консистенції.
  2. Для начинки на невеликій кількості олії обсмажуємо телячій або яловичий фарш. Додаємо сіль, чорний перець, пару ложок томатного соусу і тушкуємо до готовності.
  3. Маринуємо цибулю. В мисці змішуємо оцет, сіль, цукор і воду. Перекладаємо туди нарізану півкільцями цибулю і залишаємо на 30 хвилин.
  4. Чіабату розрізаємо вздовж на 2 частини. Кожну половинку змащуємо томатним соусом. На одну половину чіабати викладаємо фарш, мариновану цибулю, моцарелу і посипаємо зеленню. Накриваємо другою половинкою і підсмажуємо до золотистої скоринки у мультимейкері з пластиною “Гриль”.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом гарбузового чизкейку у мультиварці.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин