ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

М'ясний рай у спіралі: секрети ідеального рулету, що тане в роті

Рецепти 16:10 - 04 липня 2025

Ми розкажемо, як звичайний бекон перетворити на кулінарний шедевр

М'ясний рай у спіралі: секрети ідеального рулету, що тане в роті

М'ясний рай у спіралі: секрети ідеального рулету, що тане в роті/Фото: przepisy.pl

Соковитий рулет з бекону виходить ніжний, ароматний та просочений смаком спецій. Попри поширену думку про шкідливість бекону, при помірному вживанні рулет може принести користь. Продукт містить якісний тваринний білок, необхідний для відновлення м'язової тканини та підтримки енергії. Також в ньому багато вітамінів групи В, які підтримують нервову систему та кровотворення.


Що треба:

  • сирий бекон - 1,5 кілограма
  • зубчик часнику - 8 штук
  • сіль - 1 чайна ложка
  • солодкий перець - 1 чайна ложка
  • майоран - 1 столова ложка
  • мелений чорний перець - 1 чайна ложка
  • олія - 3 столові ложки

Приготування:

Ретельно промийте м’ясо та висушіть його чистою тканиною. Часник дрібно наріжте невеликими кубиками та натріть олією. Приправте майораном, паприкою, сіллю та перцем. Ретельно натріть бекон приготованим маринадом і залиште м’ясо в холодильнику приблизно на 2 дні. Ретельно натирайте його рештою маринаду принаймні раз на день.

Перед запіканням бекон трохи підсушіть і щільно згорніть у рулет. Перев’яжіть бавовняною ниткою. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 1,5 – 2 години.

Рулет з бекону чудово поєднується із запеченими овочами (цукіні, болгарський перець, баклажани), овочевими салатами з легкими заправками, тушкованою капустою. Його також можна їсти з кашами і різноманітними гарнірами. Підійдуть гречка, рис, картопляне пюре, запечена картопля.

Раніше ми писали про те, як приготувати салат, який освіжає краще лимонаду.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин