ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ресторанна якість у домашніх умовах: секрети приготування курячих млинців з болоньєзе

Рецепти 21:07 - 23 липня 2025

Страва, яка підходить для особливо затишних моментів

Ресторанна якість у домашніх умовах: секрети приготування курячих млинців з болоньєзе

Ресторанна якість у домашніх умовах: секрети приготування курячих млинців з болоньєзе/Фото: pexels

Ця страва ніби проста і одночасно виходить витончена та незвична. Вона створює особливий затишок, у якому так приємно побути всією родиною або згадати щось приємне.

Що треба:

  • готові млинці - 5 штук
  • приправа до спагеті болоньєзе - 1 упаковка
  • філе курячої грудки - 200 грамів
  • морква - 1 штука
  • жовтий твердий сир - 100 грамів
  • сметана 18% - 100 мілілітрів

Приготування:

З курячого філе видаліть мембрани та наріжте його невеликими кубиками однакового розміру. Помийте, очистіть та наріжте кубиками моркву. Увімкніть духовку та встановіть температуру на 200°C. Перед тим, як вона розігріється, натріть сир на крупній тертці.

Додайте столову ложку олії на сковороду. Коли олія нагріється, додайте м’ясо та моркву і смажте до золотисто-коричневого кольору, часто помішуючи. Потім додайте 200 мл води та весь вміст упаковки приправи. Змішайте всі інгредієнти, доведіть до кипіння та варіть приблизно 5 хвилин, потім відставте охолоджуватися. Коли начинка перестане бути гарячою, наповніть нею млинці та згорніть їх.

Щільно викладіть готові млинці у добре змащену форму для запікання. Зверху змастіть сметаною та посипте тертим сиром. Випікайте приблизно 10-20 хвилин, поки сир не розплавиться та не стане золотисто-коричневим.

Куряче м'ясо не повинно домінувати в тісті, а соус болоньєзе має бути достатньо густим, щоб не розмочити млинці.

Раніше ми писали, як приготувати фаршировані перці з особливою начинкою.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин