Ресторанна якість у домашніх умовах: секрети приготування курячих млинців з болоньєзе
Страва, яка підходить для особливо затишних моментів

Ресторанна якість у домашніх умовах: секрети приготування курячих млинців з болоньєзе/Фото: pexels
Ця страва ніби проста і одночасно виходить витончена та незвична. Вона створює особливий затишок, у якому так приємно побути всією родиною або згадати щось приємне.
Що треба:
- готові млинці - 5 штук
- приправа до спагеті болоньєзе - 1 упаковка
- філе курячої грудки - 200 грамів
- морква - 1 штука
- жовтий твердий сир - 100 грамів
- сметана 18% - 100 мілілітрів
Приготування:
З курячого філе видаліть мембрани та наріжте його невеликими кубиками однакового розміру. Помийте, очистіть та наріжте кубиками моркву. Увімкніть духовку та встановіть температуру на 200°C. Перед тим, як вона розігріється, натріть сир на крупній тертці.
Додайте столову ложку олії на сковороду. Коли олія нагріється, додайте м’ясо та моркву і смажте до золотисто-коричневого кольору, часто помішуючи. Потім додайте 200 мл води та весь вміст упаковки приправи. Змішайте всі інгредієнти, доведіть до кипіння та варіть приблизно 5 хвилин, потім відставте охолоджуватися. Коли начинка перестане бути гарячою, наповніть нею млинці та згорніть їх.
Щільно викладіть готові млинці у добре змащену форму для запікання. Зверху змастіть сметаною та посипте тертим сиром. Випікайте приблизно 10-20 хвилин, поки сир не розплавиться та не стане золотисто-коричневим.
Куряче м'ясо не повинно домінувати в тісті, а соус болоньєзе має бути достатньо густим, щоб не розмочити млинці.
Раніше ми писали, як приготувати фаршировані перці з особливою начинкою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!