ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Дуже легкий рецепт для новачків: м'ясний рулет із яйцем

Рецепти 11:00 - 13 квітня 2025

Обов'язково спробуйте рецепт смачного, простого і соковитого рулету

Фото: winiary.pl

Фото: winiary.pl

Цей м'ясний рулет чудово пасує до святкового столу, зокрема й до великоднього.

Страву часто подають із вареною картоплею і буряком, різними овочевими салатами, а посилити смак допомагає грибний соус.

Інгредієнти

  • Свинячий фарш - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Суха пшенична булка - 1 шт
  • Яйце - 7 шт
  • Приправа для м'яса - 20 г
  • Петрушка - 2 пучки середніх
  • Планувальні сухарі - 4 ст.л
  • Перець, сіль - дрібка
  • Олія - 1 ст.л

Рецепт

  1. Замочіть булку у воді, відіжміть, розкришіть між пальцями.
  2. В окремій мисці змішайте м'ясний фарш із м'якушкою, нарізаною цибулею, одним сирим яйцем, подрібненою петрушкою і приправою з сіллю і перцем.
  3. Яйця, що залишилися, зваріть круто, очистіть і видаліть у них кінчики, щоб було видно жовток.
  4. Дошку накрийте харчовою плівкою, а зверху викладіть м'ясну масу. Далі накрийте ще одним шаром плівки й акуратно розкачайте в прямокутник.
  5. З верхньої частини приберіть плівку. Яйця викладіть уздовж одного боку на відстані пари см від краю в ряд. Потім згорніть усе в рулет, повільно витягніть плівку.
  6. Обваляйте в панірованих сухарях і викладіть у змащену форму швом донизу. Випікайте 45 хвилин за 180 градусів.

Також спробуйте курячі грудки по-італійськи.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин