Дуже легкий рецепт для новачків: м'ясний рулет із яйцем
Обов'язково спробуйте рецепт смачного, простого і соковитого рулету

Фото: winiary.pl
Цей м'ясний рулет чудово пасує до святкового столу, зокрема й до великоднього.
Страву часто подають із вареною картоплею і буряком, різними овочевими салатами, а посилити смак допомагає грибний соус.
Інгредієнти
- Свинячий фарш - 1 кг
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Суха пшенична булка - 1 шт
- Яйце - 7 шт
- Приправа для м'яса - 20 г
- Петрушка - 2 пучки середніх
- Планувальні сухарі - 4 ст.л
- Перець, сіль - дрібка
- Олія - 1 ст.л
Рецепт
- Замочіть булку у воді, відіжміть, розкришіть між пальцями.
- В окремій мисці змішайте м'ясний фарш із м'якушкою, нарізаною цибулею, одним сирим яйцем, подрібненою петрушкою і приправою з сіллю і перцем.
- Яйця, що залишилися, зваріть круто, очистіть і видаліть у них кінчики, щоб було видно жовток.
- Дошку накрийте харчовою плівкою, а зверху викладіть м'ясну масу. Далі накрийте ще одним шаром плівки й акуратно розкачайте в прямокутник.
- З верхньої частини приберіть плівку. Яйця викладіть уздовж одного боку на відстані пари см від краю в ряд. Потім згорніть усе в рулет, повільно витягніть плівку.
- Обваляйте в панірованих сухарях і викладіть у змащену форму швом донизу. Випікайте 45 хвилин за 180 градусів.
Також спробуйте курячі грудки по-італійськи.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні