Як ідеально посмажити цибулю: секретні правила кухарів
Завдяки цим правилам страва стане ще ароматнішою

Ароматна смажена цибуля: як ідеально приготувати доповнення до будь-яких страв/Фото: Рixabay
Цибулю використовують усі кухарі, адже це універсальний інгредієнт, який доповнить будь-яку страву. Якщо у сирому вигляді її не люблять багато людей, то смажену - обожнює чи не кожен. Пропонуємо дізнатися секретні правила, як ідеально посмажити цибулю.
Вершкове масло
Зазвичай цибулю смажать на рослинній олії, однак кухарі рекомендують використовувати вершкове масло. Бажано не викладати цілий шматок на сковорідку, а завчасно розтопити його. Якщо посмажити цибулю на вершковому маслі, то страва добре зарум'яниться і буде ароматною.
Сіль під час смаження
Деякі господині вважають, що солити цибулю під час смаження не потрібно. Однак це дуже велика помилка, як стверджують професіональні кухарі. Цибулю потрібно солити ще на початку приготування. Без цього вона може набути неприємного запаху і точно вже не буде такою ароматною, як хотілося.
Раніше ми писали, як приготувати новорічний салат "Гриби під шубою".
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!