ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Святковий салат із куркою та грецькими горіхами: рецепт "Різдвяного вінка"

Рецепти 09:54 - 23 грудня 2024

Неймовірно красива та смачна закуска вийде у вас

Рецепт салату на Новий рік

Салат на Різдво та Новий рік. Фото: журнал "Мандринка"

Сьогодні ми навчимо вас готувати салат у формі різдвяного вінка. Ви витратите мінімум часу та отримаєте вишукану страву.

Фото: Cookery.com

Також у нашому розділі рецептів ви можете знайти ту страву, яка підійде і маленьким діткам і вашим бабусям та дідусям. Весь їх список ви можете вивчити тут.

Інгредієнти для салату:

  • руккола – 80 г;
  • куряче філе – 150 г;
  • помідори чері – 100 г;
  • перепелині яйця – 6 шт.;
  • волоські горіхи – 30 г.

Для заправки салату:

  • корінь імбиру – 10 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • столовий оцет – 1 ст. л.;
  • соєвий соус – 1 ст. л.;
  • цукор - 1 ч. л.;
  • оливкова олія – 1 ст. л.

Як готувати "Різдвяний вінок":

  1. Зварити курку, потім остудити та нарізати соломкою. Варити перепелині яйця протягом п'яти хвилин, потім остудити і нарізати навпіл. Помідори черрі також нарізати навпіл.
  2. Очистити імбир та зубчик часнику. Разом з рештою інгредієнтів для заправки подрібнити їх у блендері до однорідної маси.
  3. Руколу викласти на блюдо у формі вінка та полити 1/3 заправки. Така сама кількість заправки використовувати для курки. Викласти поверх руками курку, помідори черрі, яйця і полити частиною соусу, що залишилася.
  4. Волоські горіхи злегка підрум'янити на сухій сковороді, подрібнити і посипати ними зверху салат.

Смачного!

Раніше ми публікували старовинний рецепт олів'є 1894 року.

Також писали, як приготувати грузинську закуску пхалі у вигляді новорічних кульок.

Джерело: Профиль

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин