Святковий салат із куркою та грецькими горіхами: рецепт "Різдвяного вінка"
Неймовірно красива та смачна закуска вийде у вас

Салат на Різдво та Новий рік. Фото: журнал "Мандринка"
Сьогодні ми навчимо вас готувати салат у формі різдвяного вінка. Ви витратите мінімум часу та отримаєте вишукану страву.

Також у нашому розділі рецептів ви можете знайти ту страву, яка підійде і маленьким діткам і вашим бабусям та дідусям. Весь їх список ви можете вивчити тут.
Інгредієнти для салату:
- руккола – 80 г;
- куряче філе – 150 г;
- помідори чері – 100 г;
- перепелині яйця – 6 шт.;
- волоські горіхи – 30 г.
Для заправки салату:
- корінь імбиру – 10 г;
- часник – 1 зубчик;
- столовий оцет – 1 ст. л.;
- соєвий соус – 1 ст. л.;
- цукор - 1 ч. л.;
- оливкова олія – 1 ст. л.
Як готувати "Різдвяний вінок":
- Зварити курку, потім остудити та нарізати соломкою. Варити перепелині яйця протягом п'яти хвилин, потім остудити і нарізати навпіл. Помідори черрі також нарізати навпіл.
- Очистити імбир та зубчик часнику. Разом з рештою інгредієнтів для заправки подрібнити їх у блендері до однорідної маси.
- Руколу викласти на блюдо у формі вінка та полити 1/3 заправки. Така сама кількість заправки використовувати для курки. Викласти поверх руками курку, помідори черрі, яйця і полити частиною соусу, що залишилася.
- Волоські горіхи злегка підрум'янити на сухій сковороді, подрібнити і посипати ними зверху салат.
Смачного!
Раніше ми публікували старовинний рецепт олів'є 1894 року.
Також писали, як приготувати грузинську закуску пхалі у вигляді новорічних кульок.
Джерело:
Профиль
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні