Як приготувати повітряні мафіни з полуницею: покроковий рецепт
Ідеальний варіант сніданку, або перекусу.

Як приготувати повітряні мафіни з полуницею: покроковий рецепт / Фото: unsplash
Насолодіться ароматом свіжої полуниці, загорнутої в ніжне тісто – ці мафіни ідеальні для сніданку або солодкого перекусу. Легкі, повітряні та з невеличкими солодкими ягідками всередині, вони швидко стануть улюбленими ласощами для всієї родини.
Інгрідієнти:
- 1 яйце
- 245 мл молока
- 55 г розстопленого вершкового масла 82%
- 250 г борошна
- 120 г цукру
- сіль
- трохи розпушувача
- 150 г полуниці (нарізаної)
Приготування:
- Розігрійте духовку до 220 градусів.
- Змішайте яйця, молоко і масло. Додайте цукор.
- Всипте борошно, сіль і розпушувач. Перемішайте до однорідності.
- Додайте полуницю.
- Викладіть фісто у формочки з паперовими капсулами. Випікайте 5 хв про 220 градусів, потім зменшіть температуру до 180 градусів і випукайте ще 20 хв. Смачного!
Неймовірні печериці на грилі: секретний інгредієнт в маринаді змінює все
Джерело:
Instagram: ask_edith
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні