Неймовірні картопляні човники зі шпротами: рецепт цікавої вечері
Такого ви ще не готували

Неймовірні картопляні човники зі шпротами/Фото: скрін
Якщо традиційні бутерброди зі шпротами вам набридли, а часу та бажання готувати щось складне не має, то у пригоді стане запечена картопля зі шпротами. Таке незвичне та смачне поєднання сподобається багатьом.
Інгредієнти:
- картопля;
- сіль, перець;
- вершкове масло;
- плавлений сир;
- шпроти;
- майонез;
- французька гірчиця;
- мариновані огірки;
- зелена цибуля.
Спершу потрібно знайти велику картоплю, помити та завернути у фольгу.
Далі перемістіть овоч у духову шафу та запікайте до готовності.
Поки можете приготувати соус. Для цього нарізаємо мариновані огірки, додаємо майонез та французьку гірчицю. Все добре перемішуємо.
Коли картопля стане мʼякою, вийміть її з духової шафи, зробіть невеликий надріз і обережно витягніть серединку, щоб утворилася форма човника.
Далі натріть плавлений сир, а до картопляної серединки додайте масло і спеції на свій смак. Усе добре перемішайте, щоб отримати однорідну масу.
Човники наповнюємо картоплею з сиром, зверху додаємо соус з маринованими огірочками та не забуваємо про шпроти.
Картоплю можна прикрасити ще зеленою цибулею.
Неймовірна смакота за 10 хвилин: готуємо десерт в склянці. Відеорецепт
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!