Цей рецепт – король закруток: хрумкі огірочки в апетитному томатному соусі на зиму
Ці огірочки точно займуть почесне місце серед ваших улюблених зимових заготовок

Огірки по-новому: Спробуйте цей неперевершений кисло-солодкий смак у томатному соусі на зиму/Фото: кадр з відео
Забудьте про нудні консервації! Цей рецепт кисло-солодких огірків у насиченому томатному соусі — справжня знахідка для тих, хто любить поєднувати традиції з оригінальним смаком.
Хрусткі огірочки, що ввібрали в себе солодкість томатів та пікантну кислинку, стануть ідеальною закускою на будь-якому столі, чудовим доповненням до м'ясних страв або просто смачним перекусом. Приготуйте цю консервацію одного разу, і вона точно займе почесне місце серед ваших улюблених зимових заготовок!
Рецепт кисло-солодких огірків в томатному соусі на зиму: інгредієнти
- Огірки – 2 кг
- Цибуля –1 кг
- Сіль – 2 ст.л
- Оцет яблучний – 150-200 мл
- Цукор – 200 г
- Олія – 1 склянка
- Томатна паста – 150 г
Спосіб приготування кисло-солодких огірків в томатному соусі на зиму:
- Поріжте огірки кружечками, цибулю – півкільцями, посоліть і перемішайте.
- В окремій ємності змішайте оцет, цукор, олію і томатну пасту. Залийте сумішшю огірки та перемішайте.
- Розкладіть огірки по банках, накрийте кришками і стерилізуйте 10 хвилин.
- Закрутіть, переверніть догори дном і залиште до повного охолодження.
Кабачки — це смачний овоч, який здобув популярність завдяки своїй доступності та простоті використання на кухні. Вони чудові і в маринованому вигляді, тож ними можна насолоджуватися цілий рік. Ми пропонуємо вам чудовий рецепт, який зробить кабачки зірками вашого погребу.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!