Домашній рецепт: як приготувати ситний суп з яловичиною та бататом
Приголомшливий екзотичний суп із яловичиною точно сподобається вашим близьким

Рецепт супу з яловичиною та бататом/Фото: pinterest
Якщо вам набридли борщ та суп з різними крупами, то цей рецепт саме для вас. Густий суп з яловичиною і бататом сподобається кожному, адже він має неймовірний смак. А щоб наповнити його приємними ароматами, рекомендуємо додати кілька свіжих гілочок чебрецю.
Для приготування супу вам знадобиться:
- Стейк – о,7 кг;
- Редиска із зеленню – 1 пучок;
- Соус теріяки – 5 ст.л.;
- Устричний соус – 3 ст. л.;
- Очищений імбир – 3 ч. л.;
- Рослинна олія для смаження;
- Несолоний рисовий оцет - 2 ст.
- Коричневий цукор – 1 ст.
- Нарізаний батат – 1 шт.;
- Нарізана зелена цибуля – 1 пучок;
- Темне кунжутне масло, щоб збризнути
Приготування:
- Крупно наріжте редис і зелень.
- Нагрійте сковороду на невеликому вогні.
- У мисці змішайте соус теріякі, устричний соус, імбир та перець.
- Отриманою сумішшю змастіть стейк.
- Сковороду змастіть олією. Після обсмажте стейк приблизно по 5 хвилин з кожного боку для слабкого прожарювання. Перекладіть на обробну дошку і дайте відпочити м'ясу 5 хвилин, потім тонко наріжте.
- У каструлі доведіть до кипіння 3 столові ложки соусу теріякі, 1 ст.л. устричного соусу та 2 чайні ложки імбиру, оцет, коричневий цукор та 2,5 ст. води та варіть, помішуючи, до розчинення цукру.
- Після цього в каструлю додайте батат, білу цибулю і редиску. Накрийте кришкою та варіть до м'якості овочів (приблизно 10 хвилин).
- Додайте зелень редиски та цибулі та варіть, поки вона трохи не розм'якне, близько 5 хвилин. Розкладіть овочі, бульйон та стейк по тарілках.
Раніше ми поділилися рецептом апетитних пиріжків із McDonald's.
Джерело:
Meta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні