ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Домашній рецепт: як приготувати ситний суп з яловичиною та бататом

Рецепти 11:21 - 14 лютого 2022

Приголомшливий екзотичний суп із яловичиною точно сподобається вашим близьким

Суп

Рецепт супу з яловичиною та бататом/Фото: pinterest

Якщо вам набридли борщ та суп з різними крупами, то цей рецепт саме для вас. Густий суп з яловичиною і бататом сподобається кожному, адже він має неймовірний смак. А щоб наповнити його приємними ароматами, рекомендуємо додати кілька свіжих гілочок чебрецю.

Для приготування супу вам знадобиться:

  • Стейк – о,7 кг;
  • Редиска із зеленню – 1 пучок;
  • Соус теріяки – 5 ст.л.;
  • Устричний соус – 3 ст. л.;
  • Очищений імбир – 3 ч. л.;
  • Рослинна олія для смаження;
  • Несолоний рисовий оцет - 2 ст.
  • Коричневий цукор – 1 ст.
  • Нарізаний батат – 1 шт.;
  • Нарізана зелена цибуля – 1 пучок;
  • Темне кунжутне масло, щоб збризнути

Приготування:

  1. Крупно наріжте редис і зелень.
  2. Нагрійте сковороду на невеликому вогні.
  3. У мисці змішайте соус теріякі, устричний соус, імбир та перець.
  4. Отриманою сумішшю змастіть стейк.
  5. Сковороду змастіть олією. Після обсмажте стейк приблизно по 5 хвилин з кожного боку для слабкого прожарювання. Перекладіть на обробну дошку і дайте відпочити м'ясу 5 хвилин, потім тонко наріжте.
  6. У каструлі доведіть до кипіння 3 столові ложки соусу теріякі, 1 ст.л. устричного соусу та 2 чайні ложки імбиру, оцет, коричневий цукор та 2,5 ст. води та варіть, помішуючи, до розчинення цукру.
  7. Після цього в каструлю додайте батат, білу цибулю і редиску. Накрийте кришкою та варіть до м'якості овочів (приблизно 10 хвилин).
  8. Додайте зелень редиски та цибулі та варіть, поки вона трохи не розм'якне, близько 5 хвилин. Розкладіть овочі, бульйон та стейк по тарілках.

Раніше ми поділилися рецептом апетитних пиріжків із McDonald's.

Джерело: Meta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин