ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ви забудете про шашлик: готуємо грузинське Оджахурі на сковороді

Рецепти 19:51 - 02 травня 2022

Коли немає можливості вийти на природу й приготувати шашлик, можна замінити його традиційною грузинською стравою

Шашлик в минулому: простий рецепт соковитого м'яса "по-грузинськи"

Краса грузинської кухні: простий рецепт Оджахурі, яке замінить будь-яку м'ясну страву на столі/Скриншот з відео

Зараз мало хто має можливість зустріти перші по-справжньому теплі дні походом на природу з приготуванням шашлика. Проте, ми поділимось рецептом традиційної грузинської страви, яку можна приготувати вдома на сковорідці й вона легко замінить класичний шашлик на столі.

Готуємо Оджахурі (м'ясо "по-грузинськи")

Інгредієнти

  • М'ясо - 700 грам (свинина, краще всього ошийок)
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля - 4 шт. (400 грам)
  • Часник - 1-2 зубчики
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Мелений коріандр - 1 ч. л.
  • Петрушка - невеликий пучок
  • Вершкове масло - 20 грам

Читайте також: Як приготувати твердий сир за 15 хвилин

Спосіб приготування

  1. Поріжте м'ясо кубиками, але не дуже дрібно (приблизно 3 на 3 сантиметри шматок). Обсмажте на сковороді на сильному вогні до готовності. Перекладіть м'ясо в миску.
  2. На цій же сковороді 2 хвилини обсмажте нарізану півкільцями цибулю. Викладіть її до м'яса.
  3. Наріжте картоплю великими кубиками й обсмажте на вершковому маслі до готовності. Перекладіть її до інших інгредієнтів.
  4. Дрібно наріжте петрушку й часник, додайте спеції й добре перемішайте разом з іншими інгредієнтами. Смачного!

Радимо приготувати грецький картопляний паштет до овочів і риби за нашим рецептом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин