Ви забудете про шашлик: готуємо грузинське Оджахурі на сковороді
Коли немає можливості вийти на природу й приготувати шашлик, можна замінити його традиційною грузинською стравою

Краса грузинської кухні: простий рецепт Оджахурі, яке замінить будь-яку м'ясну страву на столі/Скриншот з відео
Зараз мало хто має можливість зустріти перші по-справжньому теплі дні походом на природу з приготуванням шашлика. Проте, ми поділимось рецептом традиційної грузинської страви, яку можна приготувати вдома на сковорідці й вона легко замінить класичний шашлик на столі.
Готуємо Оджахурі (м'ясо "по-грузинськи")
Інгредієнти
- М'ясо - 700 грам (свинина, краще всього ошийок)
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 4 шт. (400 грам)
- Часник - 1-2 зубчики
- Сіль - за смаком
- Чорний мелений перець - за смаком
- Мелений коріандр - 1 ч. л.
- Петрушка - невеликий пучок
- Вершкове масло - 20 грам
Читайте також: Як приготувати твердий сир за 15 хвилин
Спосіб приготування
- Поріжте м'ясо кубиками, але не дуже дрібно (приблизно 3 на 3 сантиметри шматок). Обсмажте на сковороді на сильному вогні до готовності. Перекладіть м'ясо в миску.
- На цій же сковороді 2 хвилини обсмажте нарізану півкільцями цибулю. Викладіть її до м'яса.
- Наріжте картоплю великими кубиками й обсмажте на вершковому маслі до готовності. Перекладіть її до інших інгредієнтів.
- Дрібно наріжте петрушку й часник, додайте спеції й добре перемішайте разом з іншими інгредієнтами. Смачного!
Радимо приготувати грецький картопляний паштет до овочів і риби за нашим рецептом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні