Персики в салаті? Додайте креативу у ваші літні страви
Цей салат готується менш, ніж за 15 хвилин!

Персики в салаті? Додайте креативу у ваші літні страви / Фото: unsplash
Ви коли-небудь пробували додати персики до свого салату? Якщо ні – саме час розкрити для себе нові горизонти смаку! Цей рецепт поєднує в собі свіжість фруктів і легкість овочів, створюючи абсолютно новий досвід для ваших рецепторів. Радимо приготувати цю страву для спекотних літніх вечорів, не лише, що смачно поїсти, а щоб відчути смак літа на повну. Розпочнімо!
Інгредієнти
- 2 персики, без кісточок та нарізані скибочками
- половина огірка, тонко нарізаного
- половина цибулі-шалоту
- 2 – 3 чайні ложки оливкової олії
- 1 лайм , сік і цедра (приблизно 1 столова ложка соку, 1 чайна ложка цедри)
- сіль і перець за смаком
- листя м'яти
- 2 – 3 чайні ложки меду на завершення
Спосіб приготування
Для початку варто приготувати усю свою нарізку. Після цього, змішайте огірки та цибулю-шалот з соком лайма, його цедрою, оливковою олією та дрібкою солі й перцю. Залиште їх на 5 хвилин. Після цього додайте персики, листя м’яти та трохи гарячого меду. Обережно перемішайте.
Щоб зробити страву ще гарнішою, подавайте з додатковим листям м’яти, медом, сіллю та перцем зверху! Рекомандуємо з'їсти одразу, протягом години. Смачного!
Після такого цікавого поєднання для салату, радимо глянути ще й на рецепт салату з грильованими баклажанами та чилі! І готується він, до слова, так само просто.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!