ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Правильна заправка для салату "Цезар" за перевіреним роками рецептом

Рецепти 11:00 - 01 квітня 2025

Саме з таким соусом ваш салат порадує тим самим, незабутнім смаком

Фото: bbcgoodfood.com

Фото: bbcgoodfood.com

Легендарний салат “Цезар” неможливо уявити без не менш легендарної заправки.

Саме соус гармонійно обволікає всі компоненти та створює єдину гармонію смаку, який неможливо забути.

Сьогодні пропонуємо взяти на озброєння рецепт соусу для цієї смачної страви, щоб кожна її порція викликала захват і радість.

Інгредієнти

  • Часник - 1 зубчик
  • Анчоус - 2 шт
  • Пармезан - 15 г
  • Майонез - 5 ст.л
  • Білий винний оцет - 1 ст.л

Рецепт

  1. Часник потрібно подрібнити якомога сильніше. Бажано до стану пасти.
  2. Після цього додайте до нього анчоуси і змішайте в глибокому посуді з натертим дрібно пармезаном, майонезом і оцтом.
  3. Намагайтеся домагатися консистенції йогурту. Якщо вийшло занадто густо, тоді додайте трішки води для розведення.

Зверніть увагу, що зберігається такий соус зовсім недовго — не більше 3 годин в охолодженому вигляді, тому краще заправляти ним салат одразу.

Також рекомендуємо спробувати цей рецепт овочевого салату на Великдень.

Джерело: bbcgoodfood.com

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин