ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

ПЛЯЦОК СНІКЕРС: готуйте обовʼязково!

Рецепти 15:36 - 14 квітня 2025

Покроковий рецепт приготування ПЛЯЦОК СНІКЕРС

Є опис рецепта та рекомендації з приготування. Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації з приготування. Фото: скрін

ПЛЯЦОК СНІКЕРС він неймовірний, готуйте обовʼязково!

Оригінальний рецепт з ютубу пані Лесі Кравецької, щиро вдячна за цей перепис. Єдине що в арахісовий прошарок замість вареного згущеного молока я дала наповнювач «Іриску».

Що треба: Розмір бляхи: 36х28 см

(розрізати корж на два або як у мене - випекти два окремі коржі в меншій формі)

Шоколадний корж:

  • борошно - 250 г;
  • какао - 50 г;
  • цукор - 300 г;
  • ванільний цукор - 10 г;
  • сода - 7 г;
  • сіль - 2 г;
  • яйця - 2 шт;
  • кефір - 260 г;
  • олія - 60 мл;
  • масло - 60 г;
  • оцет 9% - 7 мл;

Арахісовий прошарок:

  • підсмажений арахіс - 200-400 г;
  • печиво хрустики з маком - 170 г;
  • масло - 200 г;
  • згущене молоко варене - 500 г
  • коньяк - 15 мл;

Крем:

  • молоко - 350 мл;
  • цукор - 60 г;
  • ванільний цукор - 10 г;
  • кукурудзяний крохмаль - 40 г;
  • масло - 220 г;

Глазур:

  • сметана - 60 г;
  • масло - 100 г;
  • цукор - 50 г;
  • какао - 30 г;

Приготування:

Просіюємо борошно, какао, додаємо цукор, ванільний цукор, соду та сіль. Перемішуємо. Додаємо яйця, кефір, олію, мʼяке масло, оцет. Перемішуємо вінчиком або міксером на низьких оборотах до обʼєднання. Викладаємо в форму, випікаємо в розігрітій духовці при 160 градусах 25 хв. Охолодити, завернути в харчову плівку і в холодильник на кілька годин.

Арахісовий прошарок:

Змішуємо потовчене печиво і трохи подрібнений підсушений арахіс. Збиваємо масло кімнатної температури до світлої і пишної маси. Додати згущене молоко теж кімнатної температури (в мене іриска), додавати поступово, по ложці, продовжуючи збивати до обʼєднання продуктів. Додати печиво з арахісом, коньяк і перемішати.

Крем:

В сотейник кладемо молоко, цукор, ванільний цукор, крохмаль, перемішуємо. Ставимо на вогонь і помішуючи варимо на маленькому вогні до густоти. Накрити плівкою і до вистигання. Збити масло кімн.темп. до пишного і світлого стану, по ложці додавати крем продовжуючи збивати до обʼєднання.

Збираємо торт: корж, крем (половина), арахісова маса, решта крему, корж. Зверху глазурʼю.

Глазур: в сотейник всі інгредієнти, ставимо на малий вогонь, помішуємо і після появи першого закипання варимо 1 хв.

Поливаємо гарячим холодний торт. Ставимо в холодильник на ніч. Смачного

Смачний рецепт української пасочки з карамеллю.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин