ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Страва для свят: рецепт буженини з чебрецем та часником

Рецепти 10:50 - 14 жовтня 2022

Ви отримаєте свинину, яка просто тане в роті

Страва для свят: рецепт буженини з чебрецем та часником

Готуємо соковиту та ніжну буженину з чебрецем та часником/Фото: Pexels

Замаринована та соковита страва зі свинячої корейки. Рецепт буженини дуже простий, але для ніжного смаку потрібно дотримуватися рецепту.

Соковита буженина з чебрецем та часником: інгредієнти

  • Свиняча корейка — 1 кг
  • Сіль — 1 ст.л
  • Зубчики часнику — 5 шт
  • Гілочка чебрецю — 2 шт
  • Лавровий лист — 1 шт
  • Оливкова олія — 40 мл
  • Чорний мелений перець, приправа — за смаком

Як приготувати соковиту буженину з чебрецем та часником

  1. Помийте та обсушіть м'ясо. Наріжте часник та нашпигуйте ним свинячу корейку. Натріть сіллю, перцем, спеціями та змастіть олією.
  2. Покладіть корейку в рукав для запікання. Додайте чебрець, лавровий лист й залиште в холодильнику на декілька годин.
  3. Перекладіть м'ясо у форму і помістіть в розігріту до 180 градусів духовку на одну годину. Розріжте рукав для запікання й готуйте ще 10 хвилин до появи скоринки на м'ясі.
  4. Готову страву звільніть від рукава та поріжте на шматочки. Смачного!

Раніше ми писали рецепт пирога із м'ясом.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин