Страва для свят: рецепт буженини з чебрецем та часником
Ви отримаєте свинину, яка просто тане в роті

Готуємо соковиту та ніжну буженину з чебрецем та часником/Фото: Pexels
Замаринована та соковита страва зі свинячої корейки. Рецепт буженини дуже простий, але для ніжного смаку потрібно дотримуватися рецепту.
Соковита буженина з чебрецем та часником: інгредієнти
- Свиняча корейка — 1 кг
- Сіль — 1 ст.л
- Зубчики часнику — 5 шт
- Гілочка чебрецю — 2 шт
- Лавровий лист — 1 шт
- Оливкова олія — 40 мл
- Чорний мелений перець, приправа — за смаком
Як приготувати соковиту буженину з чебрецем та часником
- Помийте та обсушіть м'ясо. Наріжте часник та нашпигуйте ним свинячу корейку. Натріть сіллю, перцем, спеціями та змастіть олією.
- Покладіть корейку в рукав для запікання. Додайте чебрець, лавровий лист й залиште в холодильнику на декілька годин.
- Перекладіть м'ясо у форму і помістіть в розігріту до 180 градусів духовку на одну годину. Розріжте рукав для запікання й готуйте ще 10 хвилин до появи скоринки на м'ясі.
- Готову страву звільніть від рукава та поріжте на шматочки. Смачного!
Раніше ми писали рецепт пирога із м'ясом.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні