ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ніжна та дієтична: рецепт курячої буженини без духовки

Рецепти 18:39 - 07 листопада 2022

Буженину з курки можна подати як холодну закуску, як основу для супу або зробити з неї бутерброди

Ніжна та дієтична: рецепт курячої буженини без духовки

Рецепт курячої буженини без духовки / Фото: скріншот з відео

Буженина з курки - дуже смачний та дієтичний спосіб приготування курячого філе. Її можна подати як холодну закуску, як основу для супу або зробити з неї бутерброди.

Куряча буженина: інгредієнти

  • Куряча грудка – 1 кг
  • Часник – 4 зубчики
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Паприка солодка – 1 ч. л.
  • Оливкова олія – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ч. л.
  • Орегано – щіпка
  • Перець чилі мелений – щіпка

Спосіб приготування курячої буженини:

  1. Часник нарізати гострими шматочками і нашпигувати курячі грудки.
  2. Всі спеції змішати, залити соєвим соусом і оливковою олією – перемішати до однорідності. В отриманій суміші обваляти курку з усіх боків. Потім додатково втерти спеції в м'ясо.
  3. Перекласти кожну курячу грудку в окремий пакет для запікання або в звичайний пакет та щільно зав'язати. Прибрати м'ясо в холодильник на 4-6 годин, щоб воно ретельно промаринувалося.
  4. М'ясо в пакеті викласти в каструлю. Залити холодною водою, щоб вона покрила все м'ясо. Довести воду до кипіння і варити грудку 30 хвилин. Потім перевернути м'ясо на іншу сторону і варити ще 20 хвилин.
  5. Дістати буженину з пакета і охолодити перед вживанням.

Нагадаємо, раніше українский шеф-кухар Сергій Поканевич поділився своїм рецептом, як зберігати м’ясо без холодильника.

Джерело: УНІАН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин