Страва без особливих зусиль: рецепт перловки з тушонкою в мультиварці
Для приготування можна використовувати тушонку з будь-якого м'яса

Швидка та бюджетна страва: готуємо перловку з тушонкою в мультиварці/Фото: Pinterest
Ароматна та ситна страва, яка сподобається всім. Багато українців запаслися тушонкою, тому пропонуємо приготувати смачну страву без особливих зусиль.
Перловка з тушонкою в мультиварці: інгредієнти
- Перлова крупа — 1 склянка
- Тушонка — 340 г
- Морква — 1 шт
- Ріпчаста цибуля — 1 шт
- Гаряча вода — 500 мл
- Сіль, перець — за смаком
Як приготувати перловку з тушонкою у мультиварці
- Замочіть перловку у воді та залиште на 2-3 години.
- Увімкніть мультиварку на режим смаження. Візьміть будь-яку тушонку та покладіть в чашу. Смажте з відкритою кришкою 5-6 хвилин, постійно перемішуючи.
- Очистіть моркву та цибулю. Натріть моркву на великій тертці, а цибулю дрібно наріжте. Додайте до тушонки та смажте 10 хвилин.
- Перекладіть перловку в мультиварку. За бажанням поперчіть та посоліть.
- Залийте гарячою водою, закрийте кришу та готуйте на режимі "Тушкування" чи "Каша" 1 годину.
- Після приготування залиште страву на 10-15 хвилин у чаші.
- Подавайте перловку з тушонкою гарячою. Смачного!
Раніше ми писали рецепт польської ковбаси у банці.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні