Курячі грудки по-італійськи: страва викликає справжній захват
Пропонуємо навчитися готувати швидко і просту страву на вечерю

Фото: bbcgoodfood.com
Вечеря має бути легкою і містити поменше жирів, тому така страва цілком може вважатися дієтичною.
У ньому присутні курячі грудки, в яких міститься багато білка й амінокислот, а ще парочка помідорів з їхніми вітамінами A, B, C і не тільки.
Інгредієнти
- Оливки - 2 ст.л
- Часник - 1 зубчик
- Суміш прованських трав - ½ ч.л.
- Курячі грудки - 4 шт
- Помідор - 4 шт
- Оливкова олія
Рецепт
- Дрібно наріжте оливки з помідорами, а часник пропустіть через прес. Змішайте все з приправами.
- На кожній курячій грудці зробіть поздовжній глибокий надріз, але не до кінця. Ножем акуратно розкрийте, щоб зробити кишеньку.
- Наповніть приготовленою сумішшю, притисніть злегка, щоб вона залишилася всередині. Викладіть на деко.
- Зверху приправте улюбленими спеціями, викладіть скибочки помідора поверх кожного шматочка. Збризніть оливковою олією.
- Запікайте 20 хвилин за 220 градусів, поки курка не стане золотистою. Подавати рекомендуємо з салатом.
Наприклад, раніше ми знайшли чудовий салат із курячою нарізкою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні