ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Курячі грудки по-італійськи: страва викликає справжній захват

Рецепти 13:00 - 06 квітня 2025

Пропонуємо навчитися готувати швидко і просту страву на вечерю

Фото: bbcgoodfood.com

Фото: bbcgoodfood.com

Вечеря має бути легкою і містити поменше жирів, тому така страва цілком може вважатися дієтичною.

У ньому присутні курячі грудки, в яких міститься багато білка й амінокислот, а ще парочка помідорів з їхніми вітамінами A, B, C і не тільки.

Інгредієнти

  • Оливки - 2 ст.л
  • Часник - 1 зубчик
  • Суміш прованських трав - ½ ч.л.
  • Курячі грудки - 4 шт
  • Помідор - 4 шт
  • Оливкова олія

Рецепт

  1. Дрібно наріжте оливки з помідорами, а часник пропустіть через прес. Змішайте все з приправами.
  2. На кожній курячій грудці зробіть поздовжній глибокий надріз, але не до кінця. Ножем акуратно розкрийте, щоб зробити кишеньку.
  3. Наповніть приготовленою сумішшю, притисніть злегка, щоб вона залишилася всередині. Викладіть на деко.
  4. Зверху приправте улюбленими спеціями, викладіть скибочки помідора поверх кожного шматочка. Збризніть оливковою олією.
  5. Запікайте 20 хвилин за 220 градусів, поки курка не стане золотистою. Подавати рекомендуємо з салатом.

Наприклад, раніше ми знайшли чудовий салат із курячою нарізкою.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин