ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Великоднє меню не обійдеться без цієї страви: готуємо м'ясо в духовці

Рецепти 09:00 - 05 квітня 2025

А готовність легко перевірити зубочисткою. Якщо рідина на ній стала прозорою, значить можна діставати

Фото: Freepik

Фото: Freepik

Запечене м'ясо в духовці вважається однією з найпростіших страв, які тільки можна приготувати на Великдень.

Достатньо лише підготувати вирізку, натерти часником і спеціями, а потім відправити у форму і запікати. Усе дуже легко.

Інгредієнти

  • Вирізка свиняча - 2 кг
  • Сіль - 1 ст.л
  • Головка часнику - 1 шт
  • Лавровий лист - 3 шт
  • Набір спецій для м'яса

Рецепт

  1. Промийте м'ясо гарненько в холодній воді. Очистіть часник і тонко наріжте частину, а решту — якомога дрібніше, щоб натирати зверху вирізку.
  2. Не забудьте посолити, а потім зробіть проколи приблизно до середини та начиняйте часником.
  3. Зверху натріть його часником і всю поверхню притрусіть спеціальними приправами для м'яса, щоб було смачніше. Бажано не шкодувати спецій.
  4. Перекладіть у форму, накрийте і дайте йому постояти 4 години в прохолодному місці.
  5. Запікайте за 200 градусів близько 2 годин на нижньому рівні духової шафи.

Раніше ми знайшли рецепт глазурі для паски, яка не обсипається.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин