Рецепт ситного обіду: паста з сосисками, цибулею та фенхелем
А сосиски можете за бажанням замінити на інші

Фото: bbcgoodfood.com
Ця швидка і проста страва з пасти напевно стане улюбленою стравою вашої родини.
На приготування чотирьох порцій піде не більше 30 хвилин разом із підготовкою, а сама страва вважається дуже легкою, тож подужають її навіть новачки в кулінарії.
Інгредієнти
- Олія оливкова - 1 ст.л
- Свинячі сосиски - 6 шт
- Цибуля-порей - 3 шт
- Макарони-спіральки - 400 г
- Часник - 2 зубчики
- Насіння фенхелю - 1 ч.л
- Гірчиця цільнозернова - 2 ч.л.
- Лимон, цедра - від половини плоду
- Пармезан тертий
Рецепт
- У великій сковороді відправте обсмажуватися шматочки свинячих сосисок на олії приблизно 10 хвилин. Вони мають стати рум'яними й апетитними. Перекладіть на тарілку.
- У великій сковороді зваріть макарони згідно з інструкцією. Злийте воду, але 150 мл залиште.
- Цибулю готуйте на сковорідці 10 хвилин, поки вона не почне карамелізуватися. Додайте до неї пропущений через прес часник, насіння фенхелю і ще 2 хвилини обсмажуйте з помішуванням.
- Додайте гірчицю, сосиски та влийте воду від пасти. Викладіть туди ж макарони, притрусіть цедрою лимона, тушкуйте хвилини 3.
- Розкладіть по тарілках, притрусіть тертим партизаном і чорним перцем перед подачею. Смачного!
Також спробуйте салат із курячою нарізкою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні