Перетворюємо звичайний салат на торт: рецепт із маринованими огірочками
Надихайтеся рецептом і перетворюйте його на кулінарне диво зі своїми акцентами

Фото: winiary.pl
Весняний салатний торт із майонезом не потребує якихось дорогих продуктів — у більшості зазначені нижче інгредієнти вже є на кухні.
Рекомендуємо спробувати його, але з додаванням своїх смакових акцентів, щоб зробити страву ще смачнішою.
Інгредієнти
- Яйце - 5 шт
- Маринований огірок - 5 шт
- Морква - 5 шт
- Картопля - 4 шт
- Петрушка - 2 стебла
- Цибуля - 2 шт
- Консервований горошок - 1 банка
- Спаржа - 6 шт
- Майонез - 200 г
- Редиска - 5 шт
- Огірок - 1 шт
- Крес-салат - 1 упаковка
Рецепт
- Зваріть яйця круто, моркву і картоплю очистіть, відваріть. Промийте петрушку, наріжте овочі, яйця і солоні огірки кубиками. Цибулю нашаткуйте дрібно.
- Із міста злийте рідину. Усі продукти змішайте в окремому посуді, приправте сіллю та перцем.
- Покладіть на дошку 4 квадратні скибочки білого хліба. Зверху викладіть частину салату, а потім додайте майонез.
- Сформуйте ще один шар із 4 шматочків хліба. Боки також змастіть майонезом — їх ми будемо прикрашати.
- Наріжте моркву та свіжий огірок поздовжніми, вузькими смужками. Редис розріжте скибочками, а спаржу — навпіл, уздовж.
- Боки майбутнього салатного тортика прикрасьте спаржею і крес-салатом.
- Зверху викладіть залишки зелені, смужки моркви й огірка, скибочки редиски та притрусіть перцем.
Також спробуйте салат із курячою нарізкою.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні