ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Перетворюємо звичайний салат на торт: рецепт із маринованими огірочками

Рецепти 11:00 - 12 квітня 2025

Надихайтеся рецептом і перетворюйте його на кулінарне диво зі своїми акцентами

Фото: winiary.pl

Фото: winiary.pl

Весняний салатний торт із майонезом не потребує якихось дорогих продуктів — у більшості зазначені нижче інгредієнти вже є на кухні.

Рекомендуємо спробувати його, але з додаванням своїх смакових акцентів, щоб зробити страву ще смачнішою.

Інгредієнти

  • Яйце - 5 шт
  • Маринований огірок - 5 шт
  • Морква - 5 шт
  • Картопля - 4 шт
  • Петрушка - 2 стебла
  • Цибуля - 2 шт
  • Консервований горошок - 1 банка
  • Спаржа - 6 шт
  • Майонез - 200 г
  • Редиска - 5 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Крес-салат - 1 упаковка

Рецепт

  1. Зваріть яйця круто, моркву і картоплю очистіть, відваріть. Промийте петрушку, наріжте овочі, яйця і солоні огірки кубиками. Цибулю нашаткуйте дрібно.
  2. Із міста злийте рідину. Усі продукти змішайте в окремому посуді, приправте сіллю та перцем.
  3. Покладіть на дошку 4 квадратні скибочки білого хліба. Зверху викладіть частину салату, а потім додайте майонез.
  4. Сформуйте ще один шар із 4 шматочків хліба. Боки також змастіть майонезом — їх ми будемо прикрашати.
  5. Наріжте моркву та свіжий огірок поздовжніми, вузькими смужками. Редис розріжте скибочками, а спаржу — навпіл, уздовж.
  6. Боки майбутнього салатного тортика прикрасьте спаржею і крес-салатом.
  7. Зверху викладіть залишки зелені, смужки моркви й огірка, скибочки редиски та притрусіть перцем.

Також спробуйте салат із курячою нарізкою.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин