Рататуй різоні в одній каструлі
Рататуй — беззаперечний фаворит

Його можна приготувати заздалегідь і заморозити. Потім будете собі вдячні.
Багатий середземноморськими ароматами, рататуй з різоні, приготований в одній каструлі, поєднує дві чудові страви в одну смачну і недорогу вечерю, яку ви захочете готувати знову і знову. Рататуй — безперечний фаворит, а додавання різоні робить його ще смачнішим. Цей вражаючий, але простий у приготуванні односковородочний суп дарує максимум смаку при мінімальному митті посуду — як його не любити? І, мабуть, найприємніше: його можна приготувати заздалегідь і заморозити. Потім будете собі вдячні.
Інгредієнти:
- 60 мл (1/4 склянки) оливкової олії
- 1 (приблизно 300 г) баклажан, нарізаний шматочками по 2 см
- 2 цукіні, крупно нарізані
- 1 червоний перець, очищений від насіння і нарізаний шматочками по 2 см
- 1 червона цибулина, нарізана тонкими скибочками
- 510 г томатного соусу для пасти Coles Simply з базиліком
- 1 овочевий бульйонний кубик, подрібнений
- 165 г (3/4 склянки) сухої пасти різоні
- Тертий пармезан від «Колс» для подачі (за бажанням)
- Свіже листя базиліку для подачі
Готуємо: Крок 1
Розігрійте олію у великій глибокій сковороді з антипригарним покриттям на середньому або сильному вогні. Додайте баклажан і обсмажуйте, періодично помішуючи, 5 хвилин або до золотистого кольору. Додайте цукіні, болгарський перець і цибулю. Обсмажуйте, періодично помішуючи, ще 5 хвилин, або до м'якої текстури овочів.
Крок 2
Додайте в каструлю соус для пасти, бульйонний кубик і 310 мл (1 1/4 склянки) води. Доведіть до кипіння. Додайте різоні та перемішайте. Накрийте кришкою, зменшіть вогонь до середнього і варіть, періодично помішуючи, 12–15 хвилин, або до готовності різоні.
Крок 3
Посипте рататуй пармезаном (якщо використовуєте). Перед подачею посипте свіжим базиліком.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!