ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Морквяний торт для року Кролика: як приготувати десерт на сковороді

Рецепти 17:30 - 19 грудня 2022

Гарна обновка для святкового солодкого столу

Морквяний торт для року Кролика: як приготувати десерт на сковороді

Рецепт морквяного торта. Фото: Pixabay

Морквяний торт - ідеальний десерт для зустрічі Нового 2023 року, адже цьогорічний талісман - Кролик. Розповідаємо, як приготувати десерт на сковороді та в духовці.

Як приготувати морквяний торт на сковорідці

Вам знадобиться:

Для тіста:

  • 350 г моркви
  • 120 г борошна
  • 3 яйця
  • пів чайної ложки розпушувача
  • 3 столових ложки меду
  • 1 банан

Для крему:

  • 100 г кисломолочного сиру або рікоти
  • 100 г йогурту без наповнювача
  • 3 столових ложки меду
  1. Натріть моркву на дрібній терці, а банан розімніть за допомогою блендера чи виделки.
  2. Змішайте між собою борошно, яйця, розпушувач та мед. Додайте до них бананове пюре та моркву. Замісіть тісто.
  3. Розділіть його на 4 однакових частини та по черзі обсмажте на сковорідці. Вона повинна бути сухою. На кожен корж - 3-4 хвилини з кожного боку.
  4. Почекайте, поки коржі охолонуть, після чого змішайте усі інгредієнти для крему до однорідності та змажте ним тісто. Залишіть торт в холодильнику на дві години.

Морквяний торт з випічкою

Вам знадобиться:

Для тіста:

  • 500 г моркви
  • 1 апельсин
  • 200 г коричневого цукру
  • 320 г борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 чайна ложка соди
  • 1 столова ложка кориці
  • 150 г рослинної олії
  • 3 яйца
  • 150 г волоських горіхів

Для крему:

  • 500 г жирної сметани
  • 100 г цукру
  • 50 г меду
  1. Промийте апельсин та натріть на терці цедру. Також вичавіть з нього трохи соку.
  2. Моркву почистьте на дрібно натріть. Горіхи обсмажте на сухій пательні та подрібніть блендером. Яйця збийте з коричневим цукром, додайте рослинну олію та повторіть процедуру.
  3. Борошно просійте та змішайте з розпушувачем, содою і корицею. Додайте змішані сухі інгредієнти до яєчної маси, ретельно перемішайте. Додайте моркву, горіхи та апельсинову цедру і сік.
  4. Змажте форму для випікання маслом та посипте борошном. Духовку розігрійте до 180 градусів. Тісто розділіть на три частини та по черзі випікайте коржі.
  5. Для крему сметану збийте з цукром і медом, залиште його в холодильнику на годину. Коли коржі також охолонуть, змажте їх кремом. Поставте готовий торт в холодильник на 2 години.

Раніше ми ділилися рецептом мітболів з фаршем.

Джерело: УНІАН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин