ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ароматна страва з насиченим смаком грибів: готуємо крем-суп із печериць

Рецепти 11:14 - 20 грудня 2022

Можете додати до супу подрібнену курку, щоб зробити його більш ситним

Ароматна страва з насиченим смаком грибів: готуємо крем-суп із печериць

Покроковий рецепт грибного крем-супу/Фото: Pinterest

Ніжний та смачний крем-суп з печериць чудово підійде для зимового обіду. Ароматна грибна страва зігріє вас у найхолоднішу погоду.

Крем-суп з печериць: інгредієнти

  • Оливкова олія — 4 ст.л
  • Вершкове масло — 4 ст.л
  • Гриби печериці — 900 г
  • Гриби шиїтаке — за смаком
  • Цибуля-шалот — 170 г
  • Зубчики часнику — 3 шт
  • Морська сіль — 1 ч.л
  • Естрагон — 3/4 ч.л
  • Курячий бульйон — 1 л
  • Вершки 33% — 120 г
  • Чорний мелений перець — 1/2 ч.л

Як приготувати крем-суп з печериць

  1. Підігрійте оливкову олію на середньо-сильному вогні в каструлі з товстим дном. Додайте вершкове масло. Зачекайте поки воно розтопиться та всипте гриби. Добре перемішайте.
  2. Готуйте печериці близько 10 хвилин (поки вони не підрум'яняться й не випустять більшу частину води).
  3. Вийміть одну склянку готових грибів з каструлі та відкладіть.
  4. Зменште вогонь до середнього. Додайте подрібнену цибулю й часник. Готуйте 1 хвилину.
  5. Додайте сіль, естрагон та бульйон. Збільште вогонь, доведіть до кипіння та варіть під кришкою 10 хвилин.
  6. Використайте блендер та збийте страву до однорідності.
  7. Поверніть каструлю на плиту.
  8. Додайте вершки та відкладені гриби. Посоліть та поперчіть за смаком.

Неймовірно ніжна та смачна страва готова. Смачного!

Раніше ми писали три смачні та легкі страви з оселедця. З цією рибою можна багато експериментувати.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин