Ніжний та корисний: як приготувати пиріг з хурмою
Ідеальний зимовий десерт

Як приготувати пиріг з хурмою. Фото: Pixabay
Хурму часто щиро ненавидять за її терпкий присмак, однак навряд хто буде сперечатися, що завдяки йому фрукт має унікальний неповторний присмак. Десерт з хурми точно здатен приємно здивувати як ваших домочадців, так і гостей за святковим столом.
Вам знадобиться:
- 2 хурми
- Пів склянки цукру
- 4 яйця
- Пів склянки вершкового масла
- Три чверті склянки молока
- Чайна ложка ванільного екстракту
- Півтори склянки борошна
- Чайна ложка розпушувача
- Чайна ложка соди
- Чайна ложка меленої кориці
- Чайна ложка мускатного горіха
- Чайна ложка імбиру меленого
- Волоські горіхи на смак
- У окремій мисці змішайте м’якоть хурми, цукор, яйця, вершкове масло, молоко та ванільний екстракт.
- Окремо збийте борошно з розпушувачем, содою, сіллю та спеціями.
- Поступово змішайте сухі інгредієнти з вологими, ретельно перемішуючи. Волоські горіхи подрібність та додайте до тіста.
- Форму для випікання змастіть маслом. Влийте всередину тісто.
- Духовку розігрійте до 180 градусів. Випікайте десерт до готовності (близько 50 хвилин).
Раніше ми ділилися рецептом крем-супу з печериць.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні