ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ніжний та корисний: як приготувати пиріг з хурмою

Рецепти 16:26 - 20 грудня 2022

Ідеальний зимовий десерт

Ніжний та корисний: як приготувати пиріг з хурмою

Як приготувати пиріг з хурмою. Фото: Pixabay

Хурму часто щиро ненавидять за її терпкий присмак, однак навряд хто буде сперечатися, що завдяки йому фрукт має унікальний неповторний присмак. Десерт з хурми точно здатен приємно здивувати як ваших домочадців, так і гостей за святковим столом.

Вам знадобиться:

  • 2 хурми
  • Пів склянки цукру
  • 4 яйця
  • Пів склянки вершкового масла
  • Три чверті склянки молока
  • Чайна ложка ванільного екстракту
  • Півтори склянки борошна
  • Чайна ложка розпушувача
  • Чайна ложка соди
  • Чайна ложка меленої кориці
  • Чайна ложка мускатного горіха
  • Чайна ложка імбиру меленого
  • Волоські горіхи на смак
  1. У окремій мисці змішайте м’якоть хурми, цукор, яйця, вершкове масло, молоко та ванільний екстракт.
  2. Окремо збийте борошно з розпушувачем, содою, сіллю та спеціями.
  3. Поступово змішайте сухі інгредієнти з вологими, ретельно перемішуючи. Волоські горіхи подрібність та додайте до тіста.
  4. Форму для випікання змастіть маслом. Влийте всередину тісто.
  5. Духовку розігрійте до 180 градусів. Випікайте десерт до готовності (близько 50 хвилин).

Раніше ми ділилися рецептом крем-супу з печериць.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин