Для святкових тортів та тістечок: рецепт ароматного сирно-апельсинового крему
Всього декілька простих кроків – і ваш десерт буде наповнений приємною ноткою цитрусових

Рецепт сирно-апельсинового крему/Фото: pexels
Чудовою окрасою святкового столу стане десерт: торт, тістечка чи еклери. Якщо звична начинка вже всім набридла, пропонуємо рецепт оригінального крему, який готують із сиру та цитрусових. Ваш десерт буде мати цікаву нотку апельсина, яка освіжить будь-яку випічку.
Інгредієнти
- сир кисломолочний - 400 г
- масло вершкове 82% - 150 г
- пудра цукрова - 100 г
- апельсин, цедра - за смаком
Як приготувати сирно-апельсиновий крем
- Наріжте масло шматочками та дайте декілька хвилин, щоб воно розм'якшилося.
- Коли масло стане м'яким, збийте його у міксері разом з цукровою пудрою. Збивайте протягом 2-3 хвилин на середній швидкості, щоб маса побіліла та стала пишною.
- Додайте до суміші сир та цедру апельсина. Збийте до однорідності. За потреби можна додати ще цукрової пудри.
Раніше ми писали, як приготувати пиріг з хурмою. Він здатен приємно здивувати як ваших рідних, так і гостей за святковим столом.
Джерело:
shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні