Незвичне поєднання продуктів: рецепт улюбленої страви Мерилін Монро
Гарнір для тих, хто любить креативність

Рецепт улюбленого рагу Мерилін Монро / Фото: Pixabay
Мерилін Монро була не тільки всесвітньо відомою акторкою та артисткою, а і прекрасним кулінаром: вона обожнювала готувати та вигадувати щось цікаве. Улюблені рецепти вона залишала в особистому записнику. Одним із таких рецептів ми ділимося з вами.
На зимові свята Мерилін любила готувати трохи дивне рагу із субпродуктів, яловичини та варених яєць. В оригінальному рецепті цього гарніру використовуються курячі печінки та серце. Можна взяти лише першу.
Також згадуються спеції: орегано, розмарин, чебрець, лаврове листя, кедрові або волоські горіхи. Їх додавайте на свій смак.
Родзинкою рецепта є в прямому сенсі... родзинки. Його варто заздалегідь замочити. Зручніше готувати рагу буде у великій та глибокій мисці.
Для рагу Монро вам знадобиться:
- 450 г темного хліба
- 250 г курячої печінки
- 250 г фаршу з яловичини
- 4 стебла селери
- 2 столові ложки свіжого або сухого розмарину, чебрецю й орегано
- лаврове листя
- 250 г волоських горіхів
- 250 г родзинок
- 2 курячих яйця
- сіль та перець на смак
- У холодній воді на десять хвилин залиште хліб. Після відіжміть його та подрібніть.
- Підсоліть у каструлі воду, доведіть її до кипіння. Покладіть в окріп курячу печінку й варіть протягом 8 хвилин. Пінку знімайте. Після приготування злийте воду та охолодіть печінку.
- Яловичий фарш обсмажте з додаванням солі та перцю. Олію не додавайте. Печінку наріжте невеликими шматочками. Змішайте її, фарш та хліб. Інгредієнти ретельно перемішайте.
Раніше ми ділилися рецептом салату з пекінської капусти.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!