ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Незвичне поєднання продуктів: рецепт улюбленої страви Мерилін Монро

Рецепти 16:30 - 30 грудня 2022

Гарнір для тих, хто любить креативність

Незвичне поєднання продуктів: рецепт улюбленої страви Мерилін Монро

Рецепт улюбленого рагу Мерилін Монро / Фото: Pixabay

Мерилін Монро була не тільки всесвітньо відомою акторкою та артисткою, а і прекрасним кулінаром: вона обожнювала готувати та вигадувати щось цікаве. Улюблені рецепти вона залишала в особистому записнику. Одним із таких рецептів ми ділимося з вами.

На зимові свята Мерилін любила готувати трохи дивне рагу із субпродуктів, яловичини та варених яєць. В оригінальному рецепті цього гарніру використовуються курячі печінки та серце. Можна взяти лише першу.

Також згадуються спеції: орегано, розмарин, чебрець, лаврове листя, кедрові або волоські горіхи. Їх додавайте на свій смак.

Родзинкою рецепта є в прямому сенсі... родзинки. Його варто заздалегідь замочити. Зручніше готувати рагу буде у великій та глибокій мисці.

Для рагу Монро вам знадобиться:

  • 450 г темного хліба
  • 250 г курячої печінки
  • 250 г фаршу з яловичини
  • 4 стебла селери
  • 2 столові ложки свіжого або сухого розмарину, чебрецю й орегано
  • лаврове листя
  • 250 г волоських горіхів
  • 250 г родзинок
  • 2 курячих яйця
  • сіль та перець на смак
  1. У холодній воді на десять хвилин залиште хліб. Після відіжміть його та подрібніть.
  2. Підсоліть у каструлі воду, доведіть її до кипіння. Покладіть в окріп курячу печінку й варіть протягом 8 хвилин. Пінку знімайте. Після приготування злийте воду та охолодіть печінку.
  3. Яловичий фарш обсмажте з додаванням солі та перцю. Олію не додавайте. Печінку наріжте невеликими шматочками. Змішайте її, фарш та хліб. Інгредієнти ретельно перемішайте.

Раніше ми ділилися рецептом салату з пекінської капусти.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин