Зимова страва: рецепт супу із холодцю та варених буряків
Смак буде нагадувати традиційний український борщ

Готуємо суп із холодцю та буряків/Фото: Pinterest
Після свят у багатьох людей залишається холодець, який стоїть у холодильнику. Бренд-шеф ресторанних проєктів Fozzy Group Марко Черватті знайшов відмінний спосіб використати його разом з вареними буряками. Він придумав неймовірно смачний зимовий суп, який здивує вас своїм смаком.
Суп із холодцю та варених буряків: інгредієнти
- Холодець — 400 г
- Варений буряк — 250 г
- Перець чилі — 1 шт
- Зубчики часнику — 3 шт
- Консервована квасоля — 300 г
- Петрушка — 7 гілочок
- Олія — 30 мл
- Сіль — за смаком
Як приготувати суп із холодцю та варених буряків
- Дрібно наріжте перець чилі та петрушку. Розчавіть зубчики часнику.
- Влийте в каструлю оливкову олію та поставте її на вогонь. Обсмажте часник та перець чилі. Додайте консервовану квасолю й добре перемішайте.
- Наріжте холодець та додайте його в каструлю. За смаком додайте сіль. Зачекайте поки холодець розстане та додайте варений тертий буряк. Доведіть суп до кипіння та зменште вогонь. Залиште страву на декілька хвилин, щоб вона покипіла.
Смачний та незвичний суп готовий. Смачного!
Раніше ми писали рецепт королівського паштету у духовці. Закуска з м'ясного асорті зможе прикрасити ваш святковий стіл.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні