Оригінальна закуска: покроковий рецепт сала з начинкою
Подавайте готову підчеревину з чорним хлібом

Нестандартна страва: готуємо сало з начинкою/Фото: Pinterest
З невеликого шматочка сала можна зробити оригінальну та неймовірно смачну закуску. Вам знадобиться лише декілька інгредієнтів, які є у кожному будинку.
Сало з начинкою: інгредієнти
- Свиняча підчеревина — 1 кг
- Морква по-корейськи — 200 г
- Солодкий перець — 1 шт
- Червоний гострий перець — 1 шт
- Зубчики часнику — 3 шт
- Мелена паприка — 10 г
- Лавровий лист — 2 шт
- Сіль — за смаком
Як приготувати сало з начинкою
- Добре вимийте сало та зріжте шкірку. Розріжте свинячу підчеревину навпіл та посоліть.
- Очистьте солодкий та гострий перець й наріжте шматочками. Подрібніть їх разом з часником у блендері.
- Змастіть один пласт сала сумішшю. На інший потрібно викласти моркву по-корейськи. Складіть шматки сала та перев'яжіть їх кулінарною ниткою. Викладіть лавровий лист та заверніть підчеревину в харчову плівку.
- Покладіть сало у каструлю з водою та варіть 1.5 години. Залиште його охолонути та видаліть харчову плівку з ниткою. Перед подачею покладіть підчеревину в холодильник.
Оригінальна та апетитна закуска готова. Смачного!
Раніше ми писали рецепт дерунів з секретним інгредієнтом. Цей продукт додасть пікантності страві.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні