Рецепт риби на грилі, яку обожнює знаменита співачка Вікторія Бекхем
Чоловік відомої співачки та акторки розповів, як часто Вікторія їсть цю страву

Рецепт риби на грилі/Фото: pexels
Девід Бекхем розповів, що його дружина Вікторія протягом вже 26 років їсть одну і ту ж страву. Мова йде про рибу на грилі. Знаменита співачка майже ніколи не відмовляється від цього продукту.
Відомий футболіст колись у подкасті поділився:
Я дуже емоційно ставлюся до їжі та вина, коли я їм щось чудове, я хочу, щоб усі це спробували. На жаль, я одружений з людиною, яка їсть одне й те саме протягом останніх 25 років. Відколи я з нею познайомився, вона їсть тільки рибу на грилі, овочі, приготовані на пару, вона дуже рідко відмовляється від цього
Тож ми приготували для вас рецепт улюбленої страви Вікторії Бекхем – риби на грилі.
Інгредієнти
- апельсиновий сік - 1/3 склянки
- соєвий соус - 1/3 склянки
- мед рідкий - 1/4 склянки
- цибуля зелена (дрібно різана) - 1 шт.
- імбир мелений - 1 ч. л.
- часниковий порошок - 1 ч. л.
- філе лосося (товщиною 2 см) - 1 шт. (приблизно 600 г)
- олія для змащування решітки гриля
Спосіб приготування
- Ретельно змастіть олією решітку гриля та поставте розігріватися.
- У глибокій мисці з'єднайте апельсиновий сік, соєвий соус, мед, подрібнену зелену цибулю, мелений імбир і часниковий порошок. Ретельно перемішайте, потім відділіть 1/3 склянки і приберіть цю кількість в холодильник.
- Маринад, який залишився у мисці, вилийте у пакет, викладіть туди ж філе лосося, застебніть та потримайте у холодильнику близько 30 хвилин.
- Після цього викладіть рибу на решітку, накрийте гриль кришкою і залиште рибу так на 10-15 хвилин, періодично змащуючи маринадом, який залишився у склянці.
Раніше ми писали, як приготувати улюблену страву Бреда Пітта. Пропонуємо рецепт французького жульєну.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!