Тануть у роті: творожні булочки з кунжутом за 20 хвилин
Завдяки унікальному складу булочки вийдуть легкими, повітряними і дуже ароматними

Покроковий рецепт творожних булочок / Фото: Freepik
Навіть якщо ви сидите на суворій дієті, сирні булочки з кунжутом вашій фігурі ніяк не зашкодять. Рецепт випічки складається з кількох базових інгредієнтів, вони завжди знайдуться на вашій кухні.
За бажанням ви можете додати всередину горіхи або насіння, а замість молока взяти трохи води.
Інгредієнти
- Сир - 280 г
- Борошно цільнозернове - 100 г
- Вівсяні пластівці - 50 г
- Яйце куряче - 1 шт
- Розпушувач - 1 ч.л
- Сіль - ½ ч.л
- Молоко - 30 мл
- Насіння кунжуту для посилки
Рецепт булочок із кунжутом
- Сир і яйце змішайте в глибокій мисці, а потім додайте до них борошно, пластівці, розпушувач і сіль. Перемішайте масу і влийте молоко. Замісіть тісто, щоб у ньому не було грудочок.
- Розділіть його на 6 рівних частин. Руки трохи змочіть водою і сформуйте булочки. Для цього зробіть із тіста кульки, а потім злегка притисніть їх.
- Викладіть тісто на пергаментний папір, ножем зробіть невеликі надрізи зверху. За допомогою пензлика трохи змочіть верхню частину і посипте кунжутом.
- Духовку розігрійте до 200 градусів і випікайте приблизно 20 хвилин.
Любите випікати та експерименти з випічкою? Тоді спробуйте найпростіший рецепт крекерів із мінімумом калорій.
Джерело:
kreatorniazmian.pl
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні