Паста з куркою в вершково-томатному соусі: простіше не буває
Ідеальний та простий рецепт для любителів пасти

Паста з куркою в вершково-томатному соусі/Фото: AI
Якщо шукаєте ідею для смачної та простої вечері — цей рецепт пасти з куркою та вершково-томатним соусом точно стане улюбленим. Насичений смак, ароматні спеції та ніжний соус зроблять страву справжнім кулінарним відкриттям.
Інгредієнти:
- 2 курячі філе.
- 4 зубчики часнику.
- Сушені томати, чілі, паприка, сіль — на свій смак.
- 1 середня цибулина.
- 100 мл рожевого вина.
- 2 ст. л. томатної пасти.
- 400 г свіжих помідорів (або чері).
- 150 мл вершків.
- 100 г шпинату.
- Улюблена паста.
Приготування:
- На оливковій олії обсмажити подрібнений часник, додати спеції, викласти нарізане куряче філе та смажити до готовності. Готове м’ясо перекласти в окрему місткість.
- У тій самій сковороді обсмажити нарізану цибулю до м’якості, додати томатну пасту, свіжі помідори та рожеве вино. Якщо соус занадто густий — долити трохи води з каструлі, де вариться паста. Тушкувати 15 хвилин.
- Додати до соусу вершки, шпинат, посолити, довести до кипіння.
- Окремо відварити пасту, зняти з вогню за 2 хвилини до готовності та перекласти у сковорідку з соусом. Добре перемішати й прогріти кілька хвилин.
Корисний вітамінний салат з яйцем і шинкою: рецепт на 4 порції.
Джерело:
emiliya_yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні