ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Паста з куркою в вершково-томатному соусі: простіше не буває

Рецепти 13:06 - 13 квітня 2025

Ідеальний та простий рецепт для любителів пасти

Паста з куркою в вершково-томатному соусі: простіше не буває

Паста з куркою в вершково-томатному соусі/Фото: AI

Якщо шукаєте ідею для смачної та простої вечері — цей рецепт пасти з куркою та вершково-томатним соусом точно стане улюбленим. Насичений смак, ароматні спеції та ніжний соус зроблять страву справжнім кулінарним відкриттям.

Інгредієнти:

  • 2 курячі філе.
  • 4 зубчики часнику.
  • Сушені томати, чілі, паприка, сіль — на свій смак.
  • 1 середня цибулина.
  • 100 мл рожевого вина.
  • 2 ст. л. томатної пасти.
  • 400 г свіжих помідорів (або чері).
  • 150 мл вершків.
  • 100 г шпинату.
  • Улюблена паста.

Приготування:

  1. На оливковій олії обсмажити подрібнений часник, додати спеції, викласти нарізане куряче філе та смажити до готовності. Готове м’ясо перекласти в окрему місткість.
  2. У тій самій сковороді обсмажити нарізану цибулю до м’якості, додати томатну пасту, свіжі помідори та рожеве вино. Якщо соус занадто густий — долити трохи води з каструлі, де вариться паста. Тушкувати 15 хвилин.
  3. Додати до соусу вершки, шпинат, посолити, довести до кипіння.
  4. Окремо відварити пасту, зняти з вогню за 2 хвилини до готовності та перекласти у сковорідку з соусом. Добре перемішати й прогріти кілька хвилин.

Корисний вітамінний салат з яйцем і шинкою: рецепт на 4 порції.

Джерело: emiliya_yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин