Оригінальний рецепт неоригінальної страви: як запекти вівсянку з бананом
Смачний та корисний початок дня

Рецепт запеченої вівсянки / Фото: Pixabay
Немає прозаїчнішої страви на сніданок, ніж вівсяна крупа. Її запарюють, варять, заливають молоком та вживають як пластівці. Таке одноманіття може дуже швидко набриднути і зробити початок вашого дня нудним та, буквально, несмачним. Ділимося рецептом запеченої вівсянки з бананом та шоколадом.
Вам знадобиться:
- 100 г вівсянки
- 100 мл молока
- 2 яйця
- банан
- шоколадні чипси на смак
- У окремій мисці чи формі для запікання змішайте молоко з вівсянкою. Потім додайте до отриманої маси два попередньо збитих яйця. Ретельно перемішайте.
- За бажанням розімніть банан виделкою чи подрібніть у блендері. Пюре додайте до вівсянки. Також можна просто порізати його, як заманеться.
- Додайте до каші шоколадні чипси. Можна доповнити чи замінити ягодами, додати кокосову стружку, родзинки, сухофрукти чи горіхи.
- Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
Нещодавно ми ділилися рецептом запіканки з вівсянкою та яблуками.
Джерело:
ProstoWay
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні