ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Рагу для гурманів і романтиків: курятина тушкована з кукурудзою та вершками

Рецепти 17:28 - 30 червня 2025

Ця страва не лише насичує, а й підіймає настрій

Рагу для гурманів і романтиків: курятина тушкована з кукурудзою та вершками

Рагу для гурманів і романтиків: курятина тушкована з кукурудзою та вершками/Фото: pexels

Куряче рагу з кукурудзою смакує майже всім. Ніжне, соковите куряче м'ясо, протушене у власному соку, стає дуже м’яким, чудово розділяється на волокна. Солодкуваті зернята кукурудзи додають приємну контрастність та свіжість.

Готувати таке рагу можна у будь-який сезон. У прохолодну погоду його найбільш приємно вживати. Завдяки м’якій консистенції страву полюбляють діти.


Що треба:

  • курячі грудки - 3 штуки
  • курячі фузіллі в сирному соусі - 1 упаковка
  • консервована кукурудза - 1 упаковка
  • вода - 200 мілілітрів
  • вершки 36% - 100 мілілітрів
  • цибуля - 1 штука
  • червоний перець - 1 штука
  • подрібнена петрушка - 1 чайна ложка
  • жовтий сир скибочками - 4 штуки
  • олія - 2 столові ложки

Приготування:

Наріжте курку, цибулю та перець смужками. Обсмажте м’ясо на розігрітій оливковій олії, потім додайте цибулю та перець. Змішайте вміст пакета з курячими фузіллі з водою та вершками, потім вилийте це до м’яса. Доведіть до кипіння.

Готуйте курку 5 хвилин. Потім додайте кукурудзу та подрібнену петрушку. Готову страву приправте до смаку. Перекладіть на тарілки та посипте шматочками сиру.

Рагу добре смакує з відвареним рисом, картопляним пюре, гречаною кашею та макаронними виробами. Кукурудзяні коржики будуть чудовим доповненням. Ними можна вимочувати соус. Свіжі овочі, салати або квашена капуста доповнять картинку обіду.

Раніше ми писали, як приготувати рибу в стилі "тропік".

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин