Улюблена страва Мадонни: готуємо суші з авокадо
Подавайте страву японської кухні з консервованим імбиром та соєвим соусом

Як приготувати улюблені суші Мадонни/Фото: колаж МЕТА
Популярна американська співачка Мадонна обожнює страви, в яких є авокадо. Зірка не може уявити свій раціон без цього продукту. Розповідаємо, як приготувати улюблену страву Мадонни, а саме — суші з авокадо.
Улюблені суші Мадонни: інгредієнти
- Рис — 2 склянки
- Корінь імбиру — 1 шт
- Рисово-винний оцет — 1 склянка
- Цукор — 2 ст.л
- Огірки — 2 шт
- Морква — 2 шт
- Кунжутна олія — 1/2 ч.л
- Майонез — 50 г
- Авокадо — 1 шт
- Смажене насіння кунжуту — 1 ст.л
- Норі — 6 шт
- Соєвий соус, сіль — за смаком
Як приготувати суші з авокадо
- Добре промийте рис.
- Наріжте імбир уздовж волокон тонкими скибочками, щоб вийшло 1/2 склянки. Закип'ятіть воду та додайте корінь. Бланшуйте 5 секунд.
- Поверніть каструлю на вогонь. Додайте 3/4 склянки оцту, 2 ст.л цукру та 2 ст.л води. За смаком додайте сіль. Доведіть суміш до кипіння та постійно перемішуйте. Дайте охолонути.
- Відваріть рис та залиште на 10 хвилин під закритою кришкою.
- Перекладіть рис у велику миску та дайте охолонути 5 хвилин.
- Додайте трохи оцтової суміші та добре перемішайте.
- Змішайте нарізані огірки, моркву, оцет, 1 ч.л цукру, кунжутну олію та сіль.
- Покладіть норі блискучим боком вниз на бамбуковий килимок. Розподіліть частину рису.
- Додайте 2 ч.л майонезу. Викладіть трохи овочевої суміші та кілька скибочок авокадо. Посипте кунжутом.
- Сформуйте суші. Змочіть гострий ніж оцтом та розріжте на 6 частин. Повторіть з рештою норі.
Подавайте суші з консервованим імбиром та соєвим соусом. Смачного!
Раніше ми писали, як приготувати домашні сирні чипси від голлівудської акторки Кортні Кокс.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні